Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεκαθάρισμα Ουάρντα: Του επιτέθηκε τελικά οπαδός του Ολυμπιακού;
| 2018-02-21 16:48:00

Ξεκαθάρισμα Ουάρντα: Του επιτέθηκε τελικά οπαδός του Ολυμπιακού;

Sportdog Team
Ξεκαθάρισμα Ουάρντα: Του επιτέθηκε τελικά οπαδός του Ολυμπιακού;

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση.

Επίθεση από κουκουλοφόρους, οι οποίοι κρατούσαν μαχαίρι και όπλο, δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Καισαριανή ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να τους ξεφύγει, αφού έτρεξε γρήγορα και μπήκε σε κοντινό καφενείο.

Ο Αιγύπτιος άσος του Ατρομήτου κατέθεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης, λίγο μετά το συμβάν, ενώ όταν κληθεί από τις Αρχές θα δώσει και νέα κατάθεση.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός σοκαρίστηκε από το περιστατικό και με τοποθέτησή του στο Sport24.gr ανέφερε πως έτρεξε για να σωθεί.

"Ήταν μια δύσκολη στιγμή για εμένα. Κάτι πρωτόγνωρο. Δεν θα το βάλω κάτω, είμαι έτοιμος για τον αγώνα της Δευτέρας (σ.σ. ο Ατρόμητος παίζει με την ΑΕΚ). Είμαι δυνατός και σε ετοιμότητα για τον αγώνα της Δευτέρας. Τρομοκρατήθηκα από αυτό που συνέβη. Σκέφτηκα αμέσως ότι πρέπει να τρέξω για να σωθώ ήταν τα λόγια του".

«Δεν ξέρω αν ήταν Ολυμπιακός»!

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του Ουάρντα, Μετχάτ, είχε πει στον Ρ/Σ "Metropolis 95,5": "Μου τηλεφώνησε ο Αμρ τη νύχτα και μου είπε ότι του επιτέθηκαν δύο άγνωστοι, ένας με όπλο και ένας με μαχαίρι και ότι ένας από αυτούς του είπε ότι ήταν οπαδός του Ολυμπιακού'". Ρωτήσαμε τον Αμρ Ουάρντα αν ισχύει αυτό, ότι ο ένας από τους δράστες του είπε πως είναι Ολυμπιακός.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός των Περιστεριωτών, απάντησε: "Δεν το ξέρω αυτό...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags