Facebook Pixel Sportdog.gr | Νίκησε με ανατροπή την Ρόμα η φοβερή Σαχτάρ - Όλα μηδέν ανάμεσα σε Σεβίλλη και Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-02-21 23:39:00

Νίκησε με ανατροπή την Ρόμα η φοβερή Σαχτάρ - Όλα μηδέν ανάμεσα σε Σεβίλλη και Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νίκησε με ανατροπή την Ρόμα η φοβερή Σαχτάρ - Όλα μηδέν ανάμεσα σε Σεβίλλη και Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανοιχτοί λογαριασμοί στους επαναληπτικούς.

Ανοιχτά... θέματα εν όψει των ρεβάνς έμειναν μετά τους αποψινούς αγώνες της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, παρότι Σαχτάρ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

Οι Ουκρανοί πραγματοποίησαν τρομερή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με την Ρόμα και κατάφεραν να γυρίσουν το εις βάρος τους 0-1, παίρνοντας τη νίκη με 2-1. Όσο για το ματς στο "Σάντσεθ Πιθχουάν", η Σεβίλλη ήταν πολύ καλύτερη της Γιουνάιτεντ, όμως η... γρανιτένια άμυνα του Ζοσέ Μουρίνιο κράτησε μέχρι το τέλος το 0-0.

Σεβίλλη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Το ματς στην Ανδαλουσία ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της Σεβίλλης στην μεγαλύτερη διάρκειά του, όμως κάτι η αστοχία των παικτών της, κάτι οι απίστευτες επεμβάσεις του Νταβίντ Ντε Χέα, την κράτησαν στο μηδέν.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν πραγματικά εντυπωσιακός και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου μας χάρισε την απόκρουση, ίσως και της χρονιάς, όταν σε κεφαλιά εξ' επαφής του Μουριέλ, εκτινάχθηκε και απέκρουσε εντυπωσιακά.

Η πίεση της Σεβίλλης ανέβηκε ακόμα παραπάνω στην επανάληψη, αλλά τελικά η Γιουνάιτεντ πήρε την λευκή ισοπαλία, αποκτώντας ένα μικρό προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρόμα 2-1

Απίθανη ματσάρα έγινε στην Ουκρανία, όπου η Σαχτάρ "πάτησε" ουσιαστικά την Ρόμα, κερδίζοντάς την μόνο με 2-1. Οι Ρωμαίοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, απειλώντας περισσότερο τον Πιατόβ και τελικά κατάφεραν να προηγηθούν στο 41' με τον τρομερό Ουντέρ να σκοράρει ξάνα.

Παρόλα αυτά, το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Στο 52' ο Φακούντο Φερέιρα δέχτηκε την μπαλιά του Ρακίτσκι από την άμυνα και αφού "άδειασε" τον Μανωλά, πλάσαρε εύστοχα για την ισοφάριση.

Οι Ουκρανοί συνέχισαν να κάνουν ό,τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο και στο 71' έφτασαν στην ανατροπή με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Φρεντ. Μάλιστα, προς το τέλος θα μπορούσαν να κάνουν και το 3-1, αν ο Μπρούνο Πέρες δεν έδιωχνε εντυπωσιακά με το πόδι του πάνω στην γραμμή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags