Facebook Pixel Sportdog.gr | Kόλαση στον ΠΑΟ - Τι έκανε ο Κουρμπέλης, τι «λέει» ο Μαρίνος - Ποιος «κρύβεται» πίσω από «επενδυτή»
| 2018-02-24 13:15:00

Kόλαση στον ΠΑΟ - Τι έκανε ο Κουρμπέλης, τι «λέει» ο Μαρίνος - Ποιος «κρύβεται» πίσω από «επενδυτή»

του Παναγιώτη Νικολάου
Kόλαση στον ΠΑΟ - Τι έκανε ο Κουρμπέλης, τι «λέει» ο Μαρίνος - Ποιος «κρύβεται» πίσω από «επενδυτή»

Τρελά σενάρια στο Τριφύλλι, στα κάγκελα ο κόσμος.

Άνω-κάτω έχει γίνει ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ώρες μετά την ανακοίνωση-προειδοποίηση των παικτών προς τη διοίκηση για το γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι.

Μάλιστα, όπως σας αποκαλύψαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, οι Πράσινοι εξετάζουν ακόμα και την επιλογή της απεργίας, αν δε δουν άμεσα το χρώμα του χρήματος, μία αντίδραση που αν υλοποιηθεί θα αποτελέσει αδιαμφισβήτητα μαύρη κηλίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Οι νεότερες πληροφορίες του sportdog.gr για το θέμα αναφέρουν ότι οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού είχαν κινητοποιηθεί από την περασμένη Τετάρτη, εξουσιοδοτώντας τον αρχηγό, Δημήτρη Κουρμπέλη, να βρει τον άνθρωπο που θα διατύπωνε την ανακοίνωση.

Όπως λέγεται, μάλιστα, ο Έλληνας άσος απευθύνθηκε στον μάνατζέρ του, Αντώνη Αποστολόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του ανέθεσε την υπόθεση στο νομικό τμήμα του γραφείου του για να είναι οι παίκτες καλυμμένοι από κάθε άποψη.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι κάποιες φήμες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος ατζέντης έχει ήδη επαφές με τον επόμενο επενδυτή του Παναθηναϊκού και κάπως έτσι φέρεται να βγήκε στη δημοσιότητα και το όνομα του Ιταλού, Πασκουάλε Σενσίμπιλε, ως εκλεκτού του νέου αφεντικού του Τριφυλλιού για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Κάτι που, βεβαίως, δεν επιβεβαιώνεται και μοιάζει τρελό σενάριο με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Όπως και να έχει, οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν σκοπό αρχικά να κοινοποιήσουν πρώτα την ανακοίνωσή τους στη διοίκηση και μετά στα ΜΜΕ, ωστόσο τελικά αυτό έγινε αντίστροφα, με αποτέλεσμα να πιάσουν απροετοίμαστο τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος βρισκόταν καθ' οδόν για το Κορωπί.

Μάλιστα, οι υποσχέσεις που ακολούθησαν από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού για άμεσες πληρωμές μέχρι την 1η Μαρτίου (προφανώς αφορούν μόνο το υπόλοιπο της δόσης Οκτωβρίου), δεν έπεισαν κανέναν αυτή τη φορά και, μάλιστα, κάποιοι παίκτες αντέδρασαν όταν άκουσαν από τον Δημήτρη Κουρμπέλη τα λόγια του παλαίμαχου άσου.

Πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι στο πλευρό των παικτών και τους στηρίζει σε αυτή την πρωτοβουλία, μιας και ο ίδιος θεωρεί ότι, πλέον, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

Στο μεταξύ, όσον αφορά τον... χαμό που επικρατεί τις τελευταίες ώρες για τον επίδοξο «σωτήρα» του Παναθηναϊκού, μάλλον οι πληροφορίες, που προφανώς δεν είναι διασταυρωμένες, είναι μπερδεμένες μεταξύ τους, μιας και δεν υπάρχει καμία λογική στο ρεπορτάζ παρά μόνο αόριστες αναφορές, που σε αυτή τη φάση μάλλον εξοργίζουν τον κόσμο παρά τον κάνουν να ελπίζει.

Εξάλλου, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η μοναδική λύση για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό που μοιάζει ρεαλιστική αυτή τη στιγμή αφορά τις κινήσεις που φέρεται να κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος φαίνεται να μην είναι μόνος του στο όλο εγχείρημα. Οποιαδήποτε άλλο σενάριο από το εξωτερικό δείχνει να μην έχει βάση, τουλάχιστον ως αξιόπιστη λύση για το «αύριο» του συλλόγου...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags