Facebook Pixel Sportdog.gr | Φήμη για κίνηση-έκπληξη Μαρινάκη ενόψει ΠΑΟΚ-Τι θα κάνει το αφεντικό του Ολυμπιακού
| 2018-02-25 12:10:00

Φήμη για κίνηση-έκπληξη Μαρινάκη ενόψει ΠΑΟΚ-Τι θα κάνει το αφεντικό του Ολυμπιακού

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Φήμη για κίνηση-έκπληξη Μαρινάκη ενόψει ΠΑΟΚ-Τι θα κάνει το αφεντικό του Ολυμπιακού

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ετοιμάζει έκπληξη;

Σενάριο που θέλει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μεταβαίνει στην Τούμπα, για το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, έχει κάνει την εμφάνισή του αυτή την ώρα στα δημοσιογραφικά γραφεία!

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών είχε βρεθεί και παλιότερα σε παιχνίδια του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, εναντίον του ΠΑΟΚ, και σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, είναι πολύ πιθανό να κάνει ξανά σήμερα.

Το ντέρμπι με τον Δικέφαλο, άλλωστε, είναι πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες και ασφαλώς ο Β. Μαρινάκης θέλει να βρεθεί στο πλευρό της δική του.

Γιατί πιθανή νίκη του Ολυμπιακού και με δεδομένο ότι υπάρχουν δικαστικές εξελίξεις που περιμένουν πώς και πώς στο Λιμάνι και αφορούν τη βαθμολογία της ομάδας, δεν αποκλείεται να φέρουν ξανά τους Πειραιώτες σε τροχιά τίτλου...

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ενημερώσει τους υπεύθυνους της Σούπερ Λιγκ για το ενδεχόμενο να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ο Μαρινάκης, ώστε να υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να φιλοξενηθεί χωρίς απρόοπτα, και μένει να δούμε αν όντως θα το κάνει.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags