Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καυτές» ατάκες για Ολυμπιακό, Γκαρσία - «Τα ίδια κάνει και ο Ερντογάν - Έχει γίνει μικρή ομάδα»!
| 2018-02-25 23:10:00

«Καυτές» ατάκες για Ολυμπιακό, Γκαρσία - «Τα ίδια κάνει και ο Ερντογάν - Έχει γίνει μικρή ομάδα»!

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
«Καυτές» ατάκες για Ολυμπιακό, Γκαρσία - «Τα ίδια κάνει και ο Ερντογάν - Έχει γίνει μικρή ομάδα»!

Έξαλλος Κούλης Αποστολίδης στο sportdog.gr.

To πολυαναμενόμενο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού δεν έγινε ποτέ εξαιτίας του τραυματισμού του τεχνικού των Πειραιωτών, Όσκαρ Γκαρσία.

Όπως είναι λογικό, τα όσα έγιναν στην Τούμπα μονοπωλούν την επικαιρότητα και έχουν ξεσηκώσει θύελλα συζητήσεων στη φίλαθλη κοινή γνώμη.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Κούλη Αποστολίδη, ο οποίος έριξε την ευθύνη για την με μη διεξαγωγή του ντέρμπι στον Ολυμπιακό.

Ο κ. Αποστολίδης εξέφρασε την απόψή του ότι ο Όσκαρ Γκαρσία προσποιήθηκε τον τραυματισμό και κατηγόρησε τους Ερυθρόλευκους ότι πήγαν στην Τούμπα με σκοπό να βρουν κάποια αφορμή για να μην παιχτεί ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του:

«Είναι φως φανάρι ότι ο Ολυμπιακός ήρθε στην Τούμπα για να μην ξεκινήσει το παιχνίδι. Έψαχνε την αφορμή και την βρήκε από ένα χαρτάκι που έπεσε και… σκότωσε τον Γκαρσία.

Ήξερε ο Ολυμπιακός ότι ποδοσφαιρικά δεν μπορούσε να αντέξει και ήρθε για να βρει κάποια αφορμή και να γυρίσει το παιχνίδι σε… ο, τιδήποτε άλλο εκτός από παιχνίδι. Έχει τεράστια εσωτερικά προβλήματα, αγωνιστικά και πολιτικά με την κυβέρνηση. Ήθελε να δώσει στον κόσμο του κάποια διέξοδο, με τρόπο ανάλογο με αυτά που κάνει και ο Ερντογάν στην Τουρκία.

Κατά τη γνώμη μου, ο Γκαρσία προσποιήθηκε τραυματισμό και έγινε η γνωστή ιστορία, που βλέπουμε συνήθως. Δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί κάτι διαφορετικό, το ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην Τούμπα για να χαλάσει το παιχνίδι και να μην παίξει ποδόσφαιρο καθαρά. Πρόκειται για κίνηση μικρότητας και δείχνει το πόσο μικρός έχει γίνει ο Ολυμπιακός.

Ήταν εκκλησία το γήπεδο, το είδατε ότι δεν άναψε ούτε ένα καπνογόνο. Ήταν φαντασμαγορικό το θέαμα με τα χαρτιά που έπεσαν από τις κερκίδες. Έπεσε και ένα που το πέτυχε τον Γκαρσία, το παιχνίδι δεν ξεκίνησε και πλέον θα δούμε τι θα γραφτεί στο φύλλο αγώνος και αναλόγως τι απόφαση θα παρθεί στα αθλητικά δικαστήρια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags