Facebook Pixel Ρωτάει τα πάντα για την ΑΕΚ ο Γκουλόν
| 2011-08-09 19:19:00

Ρωτάει τα πάντα για την ΑΕΚ ο Γκουλόν

Ρωτάει τα πάντα για την ΑΕΚ ο Γκουλόν

Θετικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ για τον Χέρολντ Γκουλόν που σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους "κιτρινόμαυρους". 

Την πρώτη του προπονήση με τη φανέλα (έστω και προπόνησης) της ΑΕΚ έκανε σήμερα το πρωί ο Χέρολντ Γκουλόν, ο οποίος το βράδυ αναμένεται να πάρει και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής τους με τα κιτρινόμαυρα, προκειμένου να περάσει από το μικροσκόπιο του Μανόλο Χιμένεθ και εφόσον πείσει, να αποκτηθεί.

Για τα αμιγώς αγωνιστικά θέματα, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με ασφάλεια, αφού η προπόνηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, δεν θα μπορούσε να δώσει σαφή εικόνα για τις δυνατότητες του Γάλλου αμυντικού μέσου. Εκτός από τα πλούσια σωματικά προσόντα του, τα οποία εντυπωσίασαν από την πρώτη στιγμή όλους τους συμπαίκτες του, έδειξε να μην βρίσκεται πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση. Σίγουρα χρειάζεται δουλειά, αλλά οι προπονήσεις που έκανε με τη δεύτερη ομάδα της Μπλάκμπερν, όλο αυτό το διάστημα, τον βοήθησαν να βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Ωστόσο, αυτό που... εντυπωσίασε τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά και τους συμπαίκτες του (κυρίως τους παλιούς), είναι το ενδιαφέρον που έδειξε από την πρώτη στιγμή να μάθει ότι αφορά την ΑΕΚ. Κάποια λίγα πράγματα τα γνώριζε από τον Άρναρ Γκρέταρσον, όμως δεν θέλησε να μείνει μόνο εκεί. Έτσι λοιπόν από χθες το βράδυ, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με όλα τα μέλη της αποστολής και ρωτάει σχετικά με την ιστορία της ομάδας, την περσινή της πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά και των τελευταίων χρόνων, το πώς έφτασε πέρσι μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ ενδιαφέρθηκε ακόμα και για τους εκτός έδρας (τις έδρες κυρίως) αγώνες που θα δώσει φέτος η ομάδα. Όλα αυτά «κέρδισαν» τους ανθρώπους της ΑΕΚ, καθώς είναι ο πρώτος ξένος υπό δοκιμή παίκτης που έρχεται στην ΑΕΚ από πέρσι και δείχνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για να ενημερωθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags