Facebook Pixel «Πλεσί, δεν κάνεις ούτε για μπάσκετ!»
| 2011-08-09 19:22:00

«Πλεσί, δεν κάνεις ούτε για μπάσκετ!»

«Πλεσί, δεν κάνεις ούτε για μπάσκετ!»

Το σκηνικό είναι 100% αληθινό και έλαβε χώρα στην πρόσφατη καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» χαλαρώνουν κάνοντας σουτάκια σε μία μπασκέτα που βρίσκουν στο προπονητικό κέντρο όπου προετοιμάζονται.

Ο Σεϊταρίδης κάνει ένα κάρφωμα και αποθεώνεται, ο Κατσουράνης ευστοχεί μέχρι και σε τρίποντο και η μπάλα φτάνει στον Νταμιέν Πλεσί. Εκείνος με το γνωστό άψυχο στυλ του, κάνει δύο ερ-μπολ και ο ατακαδόρος Σωτήρης Νίνης δεν κρατιέται:

«Εσύ, αγόρι μου δεν κάνεις ούτε για μπάσκετ!». Όσοι κατάλαβαν λύθηκαν στα γέλια και ο Γάλλος με το παροιμιώδες ατάραχο του στυλ, έμεινε να απορεί, ψάχνοντας να καταλάβει που είναι το αστείο.

Το θέμα είναι πως όσο κι αν προσπάθησε ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να βρει ομάδα που να δίνει έστω και ένα ευρώ για τον Γάλλο μέσο. Τελικά, οι πράσινοι αφού είδαν και απόειδαν με τον Πλεσί του είπαν πως τελικά θα τον αφήσουν ελεύθερο αν καταφέρει να βρει ομάδα.

Τελικά αυτή φαίνεται να είναι η γερμανική Ινγκολσταντ, που βρίσκεται μία ανάσα από την συμφωνία με τον Νταμιέν Πλεσί που για 8 όλες κι όλες συμμετοχές με το «τριφύλλι» στο στήθος κόστισε στους πράσινους συνολικά 600.000 ευρώ, παίρνοντας τον τίτλο του «παλτού της χρονιάς».

Πηγή: transfernews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags