Facebook Pixel "Κράξιμο" Μανόλο σε διοίκηση και παίκτες!
| 2011-08-09 23:56:00

"Κράξιμο" Μανόλο σε διοίκηση και παίκτες!

"Κράξιμο" Μανόλο σε διοίκηση και παίκτες!

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την ήττα της ΑΕΚ με 3-0 από την Ανόρθωση, λέγοντας μεταξύ άλλων οτι "εγώ υπολόγιζα να γίνουν και κάποιες μεταγραφές. Υπολόγιζα και στον Ντιόπ και στον Μίτσελ. Δεν ξέρω αν θα έρθουν νέοι παίκτες. Πραγματικά δεν γνωρίζω τίποτα", ενώ προανήγγειλε ξεσκαρτάρισμα...
 

«Ηταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μένα. Ηθελα να δω πολλά πράγματα… Επρεπε να δούμε παίκτες πως θα έπαιζαν όταν δεν παίζουν οι βασικοί μας. Για να τους δούμε και να πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Μετά και το αυριανό φιλικό θα γίνει ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ. Το πρόβλημα είναι απλό και ξεκάθαρο. Μπορούν ή δεν μπορούν.

Εγώ υπολόγιζα να γίνουν και κάποιες μεταγραφές. Υπολόγιζα και στον Ντιόπ και στον Μίτσελ. Δεν ξέρω αν θα έρθουν νέοι παίκτες. Πραγματικά δεν γνωρίζω τίποτα. Όλα είναι στην διοίκηση. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η ομάδα έχει προβλήματα και οι άνθρωποι της παλεύουν να βρουν έσοδα. Αν θα τα καταφέρουν δεν το γνωρίζω. Αρα δεν ξέρω αν θα γίνουν νέες μεταγραφές. Το να πάρουμε ένα παίκτη και να του υπογράψουμε συμβόλαιο απλώς για να υπάρχει, είναι μία σπατάλη που δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε. Δεν είναι το θέμα απλώς να έρθει κάποιος για να έρθει…» είπε αρχικά ο Χιμένεθ.

Όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση Μίτσελ, ο Ισπανός προπονητής τόνισε «Ξέρουμε ότι έχει υπογράψει στην Χετάφε. Είναι παίκτης της Χετάφε. Τώρα αν η Χετάφε θα μας το δώσει δανεικό, δεν το γνωρίζω. Αυτή την στιγμή δυστυχώς δεν είναι εδώ και δεν τον υπολογίζω».

Αναφορικά με τον Γκουλόν ο Χιμένεθ σχολίασε «Είναι ένας παίκτης για τον οποίο δεν έχω 100% άποψη. Πρέπει να τον ξαναδούμε και θα το ξαναδούμε».

Πηγή: aek365
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags