Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλες ατάκες Καραγεωργίου για Γκαρσία, ΠΑΟΚ και νταμπλ - «Το είδατε αυτό στον Ολυμπιακό;»!
| 2018-03-01 11:39:00

Μεγάλες ατάκες Καραγεωργίου για Γκαρσία, ΠΑΟΚ και νταμπλ - «Το είδατε αυτό στον Ολυμπιακό;»!

Sportdog Team
Μεγάλες ατάκες Καραγεωργίου για Γκαρσία, ΠΑΟΚ και νταμπλ - «Το είδατε αυτό στον Ολυμπιακό;»!

Οι δηλώσεις του παρουσιάζουν, πάντα, πολύ ενδιαφέρον.

Ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε για το γεγονός ότι ο Δικέφαλος μπορεί να κάνει το νταμπλ φέτος, ενώ παρατήρησε πόσο γρήγορα μαζεύτηκαν για να αποχωρήσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά από το νόημα που τους έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ο κ. Καραγεωργίου τόνισε αρχικά: «Ο ΠΑΟΚ έχει περάσει το στάδιο στο οποίο αντιμετώπιζε προβλήματα κόντρα σε μικρότερες ομάδες. Εγώ, όμως, θα έλεγα να δούμε και τον ΠΑΟΚ με ομάδες υψηλότερης δυναμικής. Αν αποδώσει κι εκεί το ίδιο καλά, θα σημαίνει ότι είναι ανίκητος. Οι ομάδες που έχουν ξεφύγει σε επίπεδο απόδοσης είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός, με εξαίρεση μία πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν τα πάει καλά. Στο χθεσινό ματς φάνηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο η διαφορά δυναμικότητας. Δε χρειάζεται να σταθούμε σε τακτικά θέματα, ούτε σε ποιότητα παικτών. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε κατά κράτος».

Για τη συμπεριφορά του Όσκαρ Γκαρθία στο ντέρμπι της Τούμπας: «Έχω αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα των προπονητών που έρχονται εδώ. Δε γνωρίζω το βιογραφικό του. Όμως, ένας προπονητής που έρχεται από αυτή τη χώρα δεν μπορεί να συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Κανείς Έλληνας προπονητής δεν το κάνει αυτό. Αυτή τη στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει μία μεγάλη περιπέτεια. Όλοι οι άνθρωποι που το υπηρετούμε, πρέπει να το προστατεύσουμε. Εάν υπήρχε σύνδεσμος προπονητών, θα έπρεπε να τον καλέσει και να του αφαιρέσει το δίπλωμα. Να το δείτε, ο Ολυμπιακός θα τον διώξει σύντομα. Το μάθημά του το είχε πάρει πριν και ήταν έτοιμος να κάνει την παράστασή του».

Στη συνέχεια επισήμανε: «Δεν ξέρω αν το διαπιστώσατε, αλλά με ένα νόημα που κάνει στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ήρθαν όλοι στην καταπακτή να φύγουν. Πώς είδαν ξαφνικά ότι έγινε κάτι, όντας απλωμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο;».

Για το συμβάν της ρίψης του αντικειμένου στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Θέλω, πάντως, να σταθώ και στην πλευρά των φίλων του ΠΑΟΚ. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που συνέβη. Δε λέω ότι ο φίλαθλος είχε σκοπό να σημαδέψει. Όμως, ήθελε να πετάξει μαζί με τα χαρτάκια αυτό το ρολό, που είναι μία μάζα. Και… είδατε τι συνέβη».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Η ομάδα δείχνει ένα επιθετικό πνεύμα σε όλα τα παιχνίδια. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει πίεση και άγχος και αντίθετα υπάρχει σιγουριά. Τα πράγματα έχουν μπει σε μία σειρά, ο καθένας έχει τη δυνατότητα να κερδίσει το παιχνίδι είτε με ατομική είτε με ομαδική ενέργεια. Φαίνεται ότι υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα, με τους παίκτες να μη δυσανασχετούν στις αλλαγές».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το νταμπλ: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει τα πάντα. Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν και από τις δικαστικές υποθέσεις. Ακόμα και να τιμωρηθεί με -3 βαθμούς, έχει και πάλι τη δυνατότητα να πάρει το πρωτάθλημα. Το μεγάλο αντίπαλο (σ.σ. την ΑΕΚ) τον έχει στην έδρα του, άρα γιατί να μην κερδίσει όλα τα ματς; Θεωρώ ότι το πιο δύσκολο παιχνίδι είναι αυτό με την ΑΕΚ κι όχι με τον Ολυμπιακό».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη στο φετινό ΠΑΟΚ: «Όταν πήραμε τον Βιεϊρίνια το καλοκαίρι, είχα πει ότι ίσως κάνουμε λάθος. Δεν πίστευα ότι ο Βιεϊρίνια θα αποδεχθεί να παίξει σε ένα ρόλο αριστερού μπακ και να έχει παράλληλα ηγετικό ρόλο. Το παιδί έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα το προσωπικό του θέμα και είναι ένας στρατιώτης της ομάδας. Οι συμπαίκτες του βρήκαν έναν άνθρωπο να στηριχθούν, έναν ηγέτη. Η πίστη που μετέδωσε μέσα στο τμήμα, είναι αυτό που επηρέασε περισσότερο την ομάδα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags