Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβες» Ολισαντέμπε: «Βρώμικος ο Κυργιάκος, με πέταξε από την 11άδα ο...» - Αποθέωσε Νικοπολίδη!
| 2018-03-01 12:38:00

«Βόμβες» Ολισαντέμπε: «Βρώμικος ο Κυργιάκος, με πέταξε από την 11άδα ο...» - Αποθέωσε Νικοπολίδη!

Sportdog Team
«Βόμβες» Ολισαντέμπε: «Βρώμικος ο Κυργιάκος, με πέταξε από την 11άδα ο...» - Αποθέωσε Νικοπολίδη!

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε για όλα...

Μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του, αποκάλεσε βαρετό τον Μαλεζάνι που έβγαζε μαζί με τον Γκονζάλες την 11άδα, και τον πέταξαν από τον Παναθηναϊκό για να παίξει ο Μάντζιος!

Αναφέρθηκε στην BMW του Μπασινά που θα την έπαιρνε σε πολύ καλή τιμή αν δεν έχαναν την πρόκριση από την Πόρτο, στο... λίγο βρώμικο παιχνίδι του Σωτήρη Κυργιάκου, αλλά και στον Αντώνη Νικοπολίδη.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από όσα δήλωσε στο Sport24:

"Όταν ήρθε προπονητής ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, αυτός ο Ιταλός. Εξαιτίας του έφυγα από τον Παναθηναϊκό! Ήταν τόσο βαρετός και για κάποιο λόγο δεν με πήγαινε καθόλου. Επίσης κακή στιγμή ήταν όταν δεν υπέγραψα στη Μπέρμιγχαμ μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002".

"Ο Νικοπολίδης. Ήταν ο καλύτερος στη θέση του. Επίσης θα σου πω ότι ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει κάποιος τον Κυργιάκο και τον Σεϊταρίδη. Ο Κυργιάκος έπαιζε λίγο... βρώμικα, ο Σεϊταρίδης ήταν πολύ γρήγορος".

"Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Έβαλα γκολ κόντρα στον Μουρίνιο, η ομάδα του οποίου πήρε αργότερα το τρόπαιο. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν η BMW του Μπασινά που έχασα! Μετά το νικηφόρο πρώτο παιχνίδι, έβαλα στοίχημα με τον Μπασινά να μου έδινε την BMW Χ5 του σε πολύ καλή τιμή. Φυσικά αυτό δεν συνέβη ποτέ, γιατί χάσαμε στο δεύτερο ματς. Τρελάθηκα!".

"Ο Γκονζάλες ήταν πολύ καλός παίκτης. Έφτιαχνε την ενδεκάδα μαζί με τον Μαλεζάνι. Μιλούσαν ιταλικά και οι δύο. Όταν αντιμετώπιζα τραυματισμούς και δεν ήμουν στην καλύτερη φάση της καριέρας μου, αυτός και ο Μαλεζάνι με πέταξαν εκτός από την ενδεκάδα και αποφάσισαν να βάζουν τον Μάντζιο. Ο καιρός έχει γυρίσματα. Μετά τραυματίστηκε κι αυτός και έφυγε από την ομάδα. Ομολογώ ότι ήταν φανταστικός παίκτης. Πανέξυπνος ποδοσφαιριστής. Κάλυπτε τη σωματική του ανεπάρκεια και με την ικανότητα που είχε με τη μπάλα στα πόδια".

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags