Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποφασισμένη να μείνει στην Σούπερ Λιγκ η Κέρκυρα και με 10 παίκτες – Άντεξε στην Λάρισα!
| 2018-03-10 16:55:00

Αποφασισμένη να μείνει στην Σούπερ Λιγκ η Κέρκυρα και με 10 παίκτες – Άντεξε στην Λάρισα!

Sportdog Team
Αποφασισμένη να μείνει στην Σούπερ Λιγκ η Κέρκυρα και με 10 παίκτες – Άντεξε στην Λάρισα!

Ισόπαλο χωρίς σκορ το ματς της ΑΕΛ με τον ΑΟΚ.

Έναν πολύ σημαντικό βαθμό στη μάχη που κάνει για την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ πήρε η Κέρκυρα, που έφυγε με το 0-0 από την Λάρισα, παρότι από το 68' έπαιζε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Σπίνουλα. Οι φιλξενούμενοι μάλιστα είχαν και δοκάρι, σε ένα παιχνίδι με μέτριο θέαμα και λιγοστές φάσεις.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η η ΑΕΛ μπορεί να είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα σε ολόκληρο το πρώτο μέρος, ωστόσο έφτανε με δυσκολία στα αντίπαλα καρέ κάτι που φαίνεται και στις μόλις δύο καλές στιγμές που είχε στο παιχνίδι, χωρίς καμία εξ' αυτών να απειλήσει σε πρώτο χρόνο τον Γιαννακόπουλο.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη, έπαιξε ξεκάθαρα με αμυντικούς προσανατολισμούς, στην προσπάθεια που έκανε τουλάχιστον να μην ηττηθεί, στην προσπάθεια που κάνει να... γεμίσει πόντους στο σακούλι, προκειμένου να αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι του Απόλλωνα Σμύρνης που επίσης "μάχεται" για την παραμονή του στην κατηγορία. 

Ως εκ τούτου, οι Φαίακες δεν δημιούργησαν ευκαιρίες στην εστία του Ζίφκοβιτς, ωστόσο κράτησαν και χωρίς ιδιαίτερο κόπο το μηδέν στην άμυνά τους. Σε ό,τι αφορά τις καλές στιγμές αυτές ανήκαν στον Ζίζιτς στο 2', στον Ντέλετιτς 12' και στον Μιλοσάβλιφ στο 35'.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, από στημένη φάση με τον Ρόλε, στο 62' να απειλεί τον Μπόζοβιτς, που είχε σωστή αντίδραση και απομάκρυνε τον κίνδυνο από την εστία του, ενώ τρία λεπτά αργότερα η Κέρκυρα έχασε την καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι, με τον Eπστάιν να επιχειρεί το σουτ, τη μπάλα να βρίσκει στον Ζίζιτς και να χτυπάει στο δοκάρι της εστίας της ΑΕΛ.

Στο 68' η Κέρκυρα, έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο αρχηγός της ο Σπίνουλας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και κάπου εκεί άλλαξαν οι ισορροπίες του αγώνα, σε ένα παιχνίδι που γενικώς από το 60' και μετά, άλλαξε... εικόνα, ρυθμό και έβγαλε φάσεις.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε η ΑΕΛ, έκανε την ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς, πολύ πιο επιθετική, χωρίς ωστόσο και πάλι οι "βυσσινί" να καταφέρουν να βγάλουν μεγάλες φάσεις στα αντίπαλα καρέ.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας (53' Ρέντζας), Φατιόν (83' Μλαντένοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Περόνε, Ναζλίδης, Κρίζμαν.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Ζορμπάς (74' Γκράσι), Παμλίδης (88' Mυτίδης), Σπίνουλας, Ρόλε (92' Iνάσιο), Επστάιν, Γρομητσάρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags