Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέος «πόλεμος» Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ - Για ποιον top Έλληνα βγαίνουν μαχαίρια - Ένας έχει το πάνω χέρι
| 2018-03-10 23:15:00

Νέος «πόλεμος» Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ - Για ποιον top Έλληνα βγαίνουν μαχαίρια - Ένας έχει το πάνω χέρι

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέος «πόλεμος» Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ - Για ποιον top Έλληνα βγαίνουν μαχαίρια - Ένας έχει το πάνω χέρι

Μάχες παντού από Κόκκινους και Ασπρόμαυρους. Ποιος θα κερδίσει αυτή τη φορά;

Ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι πολυεπίπεδος και δείχνει να περνάει ακόμα και στα μεταγραφικά.

 Όπως γράφτηκε πρόσφατα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενδιαφερθεί για έναν παίκτη που φέρεται να έχει «κλείσει» (τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο) στον Δικέφαλο ενόψει καλοκαιριού, τον Κυριάκο Κιβρακίδη του Ατρόμητου.

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι το «μπάσιμο» των Πειραιωτών για τον Έλληνα άσο δεν είναι κάτι τωρινό. Βρίσκεται εδώ και καιρό στο «στόχαστρο» των πρωταθλητών, ωστόσο δε φαίνεται πως έχει προκύψει προς το παρόν κάποια επίσημη πρόταση για τον παίκτη.

 Την ίδια στιγμή, είναι γνωστό και έχουμε ξαναγράψει πως ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει πιο πολύ τη συγκεκριμένη περίπτωση και, μάλιστα, έχει γίνει μία πρώτη κουβέντα ανάμεσα στις δύο ομάδες από το παιχνίδι της Τούμπας όταν έπαιξαν ως αντίπαλοι.

 Έκτοτε, βέβαια, ο ΠΑΟΚ δεν έχει ασχοληθεί ξανά για τον αρχηγό του Ατρομήτου και προφανώς οι νέες συζητήσεις έχουν μετατεθεί για το καλοκαίρι.

 Αυτά είναι που ισχύουν στη συγκεκριμένη υπόθεση και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για… κλεισμένη μεταγραφή. Όλα είναι ανοιχτά και τίποτα δεν είναι σίγουρο για το μέλλον του Κυριάκου Κιβρακίδη, ο οποίος κάνει σούπερ σεζόν στο Περιστέρι.

 Πάντως, το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον παίκτη και πως έρχεται… μάχη με τον ΠΑΟΚ για χάρη του, μάλλον φέρνει σε πιο δύσκολη θέση τους Πειραιώτες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή μάλλον βρίσκονται πιο πίσω στις συζητήσεις που έχουν γίνει για τον Έλληνα άσο.

 Πλέον, δηλαδή, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τα μέτρα του για να «αρπάξει» τον Έλληνα άσο, ή και να κάνει πίσω, αφήνοντας τον Ατρόμητο να ανεβάσει κι άλλο την τιμή του παίκτη για να αναγκάσει τους Πειραιώτες να αποσυρθούν ή να «ξηλωθούν». Όλα τα, όμως, είναι σενάρια και το μόνο σίγουρο είναι ότι το στόρυ για τον μπακ του Ατρόμητου αναμένεται ιδιαίτερα… καυτό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags