Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονιστικός Μερτεσάκερ: «Είμαι τελειωμένος, μου έρχεται να κάνω εμετό πριν κάθε ματς»!
| 2018-03-12 01:29:00

Συγκλονιστικός Μερτεσάκερ: «Είμαι τελειωμένος, μου έρχεται να κάνω εμετό πριν κάθε ματς»!

Sportdog Team
Συγκλονιστικός Μερτεσάκερ: «Είμαι τελειωμένος, μου έρχεται να κάνω εμετό πριν κάθε ματς»!

Απίστευτες δηλώσεις.

Το τέλος της καριέρας του προανήγγειλε ουσιαστικά ο Γερμανός αμυντικός της Άρσεναλ με δηλώσεις του στο περιοδικό "Der Spiegel".

"Μερικές μέρες καταλαβαίνεις ότι τα πάντα είναι ένα βαρύ φορτίο, σε σωματικό και ψυχολογικό κομμάτι. Ότι δεν είναι παίξε γέλασε, αλλά πρέπει να αποδώσεις χωρίς δισταγμό, ακόμη και αν είσαι τραυματίας.

Τις στιγμές πριν ξεκινήσει ένα παιχνίδι το στομάχι μου αρχίζει να γυρίζει σαν να θέλω να κάνω εμετό, νιώθω να πνίγομαι τόσο βίαια που τα αυτιά μου βουίζουν. Όμως ακόμα κι αν θα έπρεπε να κάνω εμετό πριν από κάθε παιχνίδι και να πάνω για αποτοξίνωση 20 φορές, θα τα έκανα όλα ξανά από την αρχή. Άξιζαν όσα πέρασα για όλες αυτές τις αναμνήσεις μου.

Το σώμα μου είναι τελειωμένο. Όλοι λένε ότι θα έπρεπε να απολαύσω την τελευταία μου σεζόν, να παίξω όσο περισσότερο γίνεται και να ζήσω έντονα την κάθε στιγμή, αλλά θα προτιμούσα να κάτσω στον πάγκο ή, ακόμα καλύτερα, στην εξέδρα. Έτσι, για πρώτη φορά στη ζωή μου από τότε που πέρασα τα 30, θα νιώσω ελεύθερος", τόνισε ο Μερτεσάκερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags