Facebook Pixel Χιμένεθ: «Ίδια γνώμη χθες και σήμερα»
| 2011-08-11 00:36:00

Χιμένεθ: «Ίδια γνώμη χθες και σήμερα»

Χιμένεθ: «Ίδια γνώμη χθες και σήμερα»

Δεν άλλαξε για τον Μανόλο Χιμένεθ η εικόνα της ΑΕΚ στο σημερινό φιλικό με την ΑΕ Λεμεσού σε σχέση με το χθεσινό κόντρα στην Ανόρθωση.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για μία ακόμα φορά ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να έχουν ευρύ ρόστερ, με παίκτες που ωστόσο θα μπορούν να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον Γκουλόν, για την περίπτωση του οποίου τόνισε ότι δεν έχει άποψη.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Χιμένεθ:

«Η ίδια γνώμη που είχα χθες, είχα και σήμερα. Ηταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να δούμε κάποιους παίκτες τι κάνουν όταν λείπουν τα βαριά ονόματα. Πρέπει να βγάλουμε κάποιες αποφάσεις για να δούμε ποιοι παίκτες μπορούν να μας βοηθήσουν. Πρέπει να έχουμε ένα ευρύ ρόστερ. Έχουμε τρεις διοργανώσεις μπροστά μας, είναι πολλά τα παιχνίδια που πρέπει να δώσουμε και επειδή πάντα πάμε για την νίκη ως ΑΕΚ, πρέπει να έχουμε και νέους παίκτες για να βοηθήσουν. Είμαι ευτυχισμένος για την προσπάθεια που γίνεται από τους παίκτες, για την δουλειά που κάνουν και ευχαριστημένος για την προσπάθεια που γίνεται γενικά. Είμαστε ένα μεγάλο κλαμπ, με κόσμο, με μια διοίκηση που προσπαθεί για το καλύτερο, με καλές εγκαταστάσεις».

Για την χρησιμοποίηση του Δέλλα ως αμυντικό χαφ: «Ο Δέλλας είναι μεγάλος παίκτης. Με τεράστια εμπειρία, πανέξυπνος και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Εχει γεμάτες χρονιές και μπορεί να παίξει εκεί και με την ποιότητα του».

Για τον Γκουλόν και την προοπτική που υπάρχει για τον 23χρονο Γάλλο: «Δεν μπορώ να έχω ακόμη άποψη. Ξέρουμε ότι είναι παίκτης που δεν είναι σε φόρμα τώρα, δεν γνωρίζω τι μπορεί να κάνει όταν φτάσει στο 100%. Σήμερα προσπάθησε και έδειξε κάποια καλά στοιχεία. Θα δούμε αν υπάρχει δυνατότητα να συνεχίσει την δοκιμή μαζί μας ώστε να έχουμε πιο ασφαλές συμπέρασμα. Όπως είπα και χθες, δεν υπογράφουμε συμβόλαιο μόνο και μόνο για να υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags