Facebook Pixel Sportdog.gr | Τινάζονται όλα στον αέρα - Οι σχέσεις κυβέρνησης-Ιβάν, η Θύρα 4 και ο... Θατσερισμός που έρχεται
| 2018-03-12 11:32:00

Τινάζονται όλα στον αέρα - Οι σχέσεις κυβέρνησης-Ιβάν, η Θύρα 4 και ο... Θατσερισμός που έρχεται

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τινάζονται όλα στον αέρα - Οι σχέσεις κυβέρνησης-Ιβάν, η Θύρα 4 και ο... Θατσερισμός που έρχεται

Στα κάγκελα μέρος των οπαδών του ΠΑΟΚ, τι γίνεται με Μίχελ.

«Παγωμάρα» επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ, κάτι που μπορεί να διαπιστώσει κανείς τόσο από τα σημερινά πρωτοσέλιδα της Θεσσαλονίκης (δείτε τα ΕΔΩ), όσο και από τις σχετικές αρθρογραφίες των ρεπόρτερ του Δικεφάλου του Βορρά που, παρότι τελικά οι «ασπρόμαυροι» φαίνεται να παίρνουν το παιχνίδι στα χαρτιά, σύμφωνα με όσα φέρεται να έγραψε στο φύλλο αγώνος ο Γιώργος Κομίνης, υπάρχει ένα σχετικό «μούδιασμα» και καθόλου πανηγυρισμοί για την επικράτηση σε βάρος της Ένωσης.
 
Προφανώς το συγκεκριμένο γεγονός οφείλεται στο «ντου» του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο επισκίασε τα πάντα και έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο, ακόμα και σε διεθνή ΜΜΕ, και που μπορεί να επιφέρει βαριές τιμωρίες τόσο στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και στο σύλλογο.
 
Το αφεντικό του ΠΑΟΚ βρίσκεται, πλέον, σε δύσκολη θέση, ενώ ήδη υπάρχει η πληροφορία ότι αναζητείται από την αστυνομία για να περάσει από αυτόφωρο. Μία εξέλιξη πολύ άσχημη για τον Ιβάν Σαββίδη που, πλέον, έχει μπει στο «στόχαστρο» των πάντων, μετά την εισβολή που έκανε στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πάνω του περίστροφο, για το οποίο, βέβαια, φέρεται να έχει νόμιμη άδεια
 
Την ίδια στιγμή, που υπάρχει μία έντονη φημολογία, σύμφωνα με την οποία, σκληροπυρηνική μερίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να πάρει θέση για τη συγκεκριμένη ενέργεια του Ιβάν Σαββίδη, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να ταχθεί έως και απέναντί του. Κάτι που πολλοί στη Θεσσαλονίκη συμπεραίνουν και από το γεγονός ότι σημαντικό μέρος του κόσμου του Δικεφάλου του Βορρά δεν τάχθηκε με τη γραμμή της διοίκησης, όπως αυτή εκφράστηκε μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κράτησαν εξαιρετική στάση κατά τη διάρκεια του χθεσινού ντέρμπι, παρόλο που θα μπορούσαν να είχαν αντιδράσει διαφορετικά, βλέποντας τα στελέχη της ομάδας τους να ρίχνουν λάδι στη φωτιά, εισβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στον αγωνιστικό χώρο.

Στο μεταξύ, σε δύσκολη θέση θα πρέπει να νιώθει και ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος επίσης εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο και φέρεται να απείλησε τον διαιτητή. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει και τον τίτλο του «συμβούλου - δασκάλου διαιτησίας» σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σε ένα ακόμη παιχνίδι προκάλεσε εντύπωση με τη συμπεριφορά και από τη στιγμή που λέγεται ότι ο Γιώργος Κομίνης έχει καταγράψει το γεγονός στο φύλλο αγώνος, τότε ο Σλοβάκος αναμένεται να τιμωρηθεί σχετικά.
 
Την ίδια στιγμή, πάντως, παρότι η πολιτεία φαίνεται πως ήταν απούσα από το συγκεκριμένο ντέρμπι, που μύριζε μπαρούτι μετά τα όσα είχαν προηγηθεί με μια απόφαση της δικαιοσύνης που προκάλεσε πολλά σχόλια, πλέον υπάρχει η αίσθηση ότι τα μέτρα που θα ληφθούν από εδώ και πέρα θα είναι γενναία, όπως προανήγγειλε και ο Γιώργος Βασιλειάδης. Μάλιστα, η κυβέρνηση δεν αναμένεται να σταθεί μόνο σε μια διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να παρθούν αποφάσεις που θα θυμίζουν… Θάτσερ. Και, βεβαίως, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον πώς θα εξελιχθεί η σχέση της κυβέρνησης με τον Ιβάν Σαββίδη, που παραδοσιακά ήταν καλές, αλλά πλέον είναι πολύ πιθανό να κλονιστούν. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags