Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στη Super Leaue, σκάει «καμπάνα» -3 και στον ΠΑΟ; - Ποιοι «απειλούν», τι θα κάνει ο Αλαφούζος
| 2018-03-14 10:57:00

Χαμός στη Super Leaue, σκάει «καμπάνα» -3 και στον ΠΑΟ; - Ποιοι «απειλούν», τι θα κάνει ο Αλαφούζος

του Νίκου Στεργίου
Χαμός στη Super Leaue, σκάει «καμπάνα» -3 και στον ΠΑΟ; - Ποιοι «απειλούν», τι θα κάνει ο Αλαφούζος

Άσχημα μαντάτα για το Τριφύλλι, χοντρό παιχνίδι στο παρασκήνιο.

H υπόθεση του Γενς Βέμερ έχει αναδειχθεί σε μείζον θέμα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο παίκτης δεν έχει καμία διάθεση να κάνει πίσω, όπως σας γράφαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ.

Μάλιστα, ο Γερμανός αμυντικός έχει κόψει τις τελευταίες ώρες κάθε επαφή με τους «πράσινους» και απλά περιμένει να του καταβληθούν τα χρήματα (περί τις 500.000 ευρώ), διαφορετικά οι «πράσινοι» αναμένεται να τιμωρηθούν με -3 βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα.

Μία τιμωρία πολύ πιθανή, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, που, πάντως, δε «συμφέρει» σε καμία των περιπτώσεων τον Παναθηναϊκό, όπως φημολογείται. Εκτός από το ότι οι «πράσινοι» θα μείνουν πίσω στη «μάχη» που δίνουν για την κατάληψη της 5η θέσης, δε θα έχουν κανένα όφελος και ως προς τα οφειλόμενα του παίκτη. Κι αυτό γιατί το ποσό που αξιώνει ο Γερμανός είναι απαιτητό, είτε, δηλαδή, το πληρώσει ο Παναθηναϊκός χωρίς εκδίκαση, είτε επιδικαστεί στον ποδοσφαιριστή. 

Η συγκεκριμένη περίπτωση, λοιπόν, παραμένει μεγάλο «αγκάθι» για τον Παναθηναϊκό και δε φαίνεται, προς το παρόν, να έχει βρεθεί λύση, καθώς το ποσό είναι πολύ μεγάλο. Εκτός αν ο Γιάννης Αλαφούζος, για μια ακόμα φορά, βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να γλιτώσει η ομάδα τις περιπέτειες.

Πάντως, ακόμα κι αν «τακτοποιηθεί» η υπόθεση του Γενς Βέμερ, οι «πράσινοι» αναμένεται να βρουν μπροστά τους σύντομα κι άλλον «σκόπελο», που ακούει στο όνομα του Σέρχιο Σάντσεθ, του οποίου η περίπτωση είναι ανάλογη και αναμένεται να ζορίσει αρκετά τους «πράσινους». Το μόνο θετικό με τον Ισπανό αμυντικό είναι ότι δείχνει τουλάχιστον πιο διαλλακτικός σε σχέση με τον Γερμανό...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags