Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες από Ορφανό για Κομίνη, ΠΑΟΚ και Σαββίδη - «Είπε ψέμματα»!
| 2018-03-14 11:11:00

Τρομερές ατάκες από Ορφανό για Κομίνη, ΠΑΟΚ και Σαββίδη - «Είπε ψέμματα»!

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες από Ορφανό για Κομίνη, ΠΑΟΚ και Σαββίδη - «Είπε ψέμματα»!

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ πήρε θέση!

Αναφέρθηκε στη στάση του Κομίνη, αλλά και στην ενέργεια του Βιεϊρίνια!

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στο Fair Play 96,1 fm:

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ακόμη κι αν έκανε λάθος με το γεγονός ότι μπήκε στο γήπεδο, επειδή προκλήθηκε με τον τρόπο που ασκήθηκε η διαιτησία. Ενδέχεται να την έκανε και για να κρατήσει τον κόσμο στο γήπεδο. Αν, όμως, υποθέσουμε ότι ήταν μία στιγμή που δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά του, το μετάνιωσε και ζητάει συγγνώμη, μάλιστα, δύο φορές. Δε διαγράφεται μονοκονδυλιά ό,τι έχει κάνει ως τώρα στον ΠΑΟΚ. Πήρε μία ομάδα με χρέη και την έφερε στα… ίσα, ικανή να διεκδικεί πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι είναι πόλεμος οικονομικών συμφερόντων, δεν έχει να κάνει μόνο με το ποδοσφαιρικό κομμάτι».

Για τη στάση του Βιεϊρίνια: «Η αλήθεια είναι ότι όλοι αναρωτιόμαστε ότι δε θα τολμούσε εύκολα κάποιος να σταματήσει τον Ιβάν Σαββίδη. Θα ήταν πολύ δύσκολο ακόμα και για τους άνδρες της ασφάλειάς του. Η συμπεριφορά του Βιεϊρίνια δεν είναι ανάγκη ενός ανθρώπου που έχει ανάγκη οικονομική, είναι η λογική συμπεριφορά ενός ανθρώπου που βλέπει τον πρόεδρό του να είναι εκτός ελέγχου. Δείχνει τη συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή που είναι ηγέτης και στον οποίο μπορεί να υπολογίζει ο ΠΑΟΚ για το μέλλον».

Για τον Κομίνη: «Αυτό το οποίο συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι έχει διαπιστωθεί ότι ο κ. Σαββίδης αυτή τη στιγμή προσπαθεί να καταστήσει τον ΠΑΟΚ πολύ δυνατό και δε θα διστάσει να ξοδέψει κι άλλα χρήματα για να κάνει τον ΠΑΟΚ ακόμα μεγαλύτερο. Το έχουν καταλάβει και προσπαθούν να αντισταθούν. Το θεωρώ φυσιολογικό. Το αφύσικο είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να το κάνουν και τα μέσα τα οποία μετέρχονται, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο διαιτητής είπε ένα κάρο ψέματα και δήλωσε ότι κατακύρωσε το γκολ… Διάβασα τη δήλωση του κ. Κομίνη ότι φοβήθηκε για την οικογένειά του. Αυτό το καταλαβαίνω. Γιατί, όμως, σκεφτόταν ότι κινδυνεύει η οικογένειά του; Προφανώς κάποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει για κάτι. Πάμε σε λογικές που προϊδεάζουν για πράγματα σε δικαστικές αίθουσες, στα οποία θα πάμε. Για πράγματα εκτός του ποδοσφαίρου».

Για την επίμαχη φάση στο ντέρμπι: «Το είδα σήμερα σε ένα σάιτ σαν βιντεάκι. Δείχνει τον Μπακασέτα την ώρα που εκτελεί ο Μπίσεσβαρ να είναι στην ίδια ευθεία και να μην πω πιο πίσω από τον Μαουρίσιο. Αλλά και αυτό να μην υπάρχει, υπάρχει η αντίδραση του Μπάρκα. Αν υπήρχε ζήτημα, ο Μπάρκας θα έτρεχε και θα διαμαρτυρόταν στο διαιτητή. Ο βοηθός έφυγε προς τη σέντρα και σιγά-σιγά σταμάτησε. Όλα αυτά είναι δυνατόν να μη δημιουργήσουν μία δυσπιστία στον κόσμο για τον τρόπο με τον οποίο πάρθηκε η απόφαση;».

Για την επόμενη μέρα: «Πάλι θα φτάσουμε να κριθεί το θέμα στις αίθουσες των δικαστηρίων και είμαι επιφυλακτικός για κάθε απόφαση, γιατί το παιχνίδι έγινε και πολιτικό. Όλοι οι πολιτικοί κάνουν δηλώσεις, γιατί ο καθένας θέλει να κρατήσει τον κόσμο του κοντά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags