Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη δήλωση από Λεβέντη για Σαββίδη: «Η επίθεση που δέχεται είναι...»!
| 2018-03-15 14:55:00

Μεγάλη δήλωση από Λεβέντη για Σαββίδη: «Η επίθεση που δέχεται είναι...»!

Sportdog Team
Μεγάλη δήλωση από Λεβέντη για Σαββίδη: «Η επίθεση που δέχεται είναι...»!

Ποιον θεωρεί υπεύθυνο για τα γεγονότα της Τούμπας; 

Αναλυτικά όσα είπε στο ArenaFM:  

Για τα γεγονότα του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Ότι έγινε πιστεύω ότι οφείλεται στην αναποφασιστικότητα του διαιτητή. Καμιά φορά οι διαιτητές με λανθασμένες αποφάσεις δημιουργούν εκρηκτική ατμόσφαιρα στον αγωνιστικό χώρο με συνέπεια κάποιοι θερμόαιμοι, όπως ο φίλος μας ο Σαββίδης, να μπαίνουν μέσα. Αυτό βέβαια είναι λάθος γιατί είναι γιατί τον αγωνιστικό χώρο πρέπει να τον σεβόμαστε όλοι. Είναι για τους ποδοσφαιριστές και τους διαιτητές όχι για να εισβάλουν άλλοι. Βέβαια η εικόνα του επιδεινώθηκε με την εικόνα του περιστρόφου. Δεν ήθελε να το χρησιμοποιήσει απλώς ήταν κακή του τύχη που δε το αφαίρεσε. Και εφόσον το παρακολουθούσαν παντού σε όλη την Ελλάδα ξεκίνησε αυτή η ανθρωποφαγία».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Φυσικά και ήταν λάθος που είχε μαζί του όπλο. Αλλά έχουν συμβεί πολύ χειρότερα. Όλες οι τηλεοράσεις επί μέρες δείχνουν αυτό. Ξεχάσαν τις επενδύσεις του. Ξεχάσαν πως αν δεν υπήρχε αυτός δε θα υπήρχε καμία ουσιώδης επένδυση στη Βόρεια Ελλάδα. Τέλος πάντων δε μπορούμε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει να τον εξοντώνουμε έτσι. Εγώ το είχα πει στον κ. Σαββίδη σε έναν αγώνα που τον είχα δει, να μην ταυτιστεί με την κυβέρνηση.

Είχε κάνει κάποιες δηλώσεις κατά του Μητσοτάκη. Ένας τέτοιος επιχειρηματίας πρέπει να είναι λιγομίλητος, αγαπητός και όχι να παίρνει θέση σε κομματικές αντιπαραθέσεις. Έκανε αυτά τα δύο λαθάκια. Πρώτον τον συνέδεσαν με την κυβέρνηση και δεύτερον μπήκε με όπλο στο γήπεδο κάτι που είναι αδιανόητο. Να τιμωρηθεί ο Σαββίδης μέχρι εκεί που έκανε λάθος. Όχι να τον θυσιάσουμε θεωρώντας ότι έτσι καθαρίζει η χώρα. Πλησίασε μια στιγμή τον τίτλο και πήγανε με ατιμίες και διαιτητές να τον κάνουν να τον χάσει. Αυτό τον έβγαλε στο γήπεδο. Η μόνιμη αδικία κατά της Βόρειας Ελλάδας. Πήγε απλώς να υπερασπιστεί την ομάδα του με λάθος τρόπο».

Για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν: «Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει εκπρόσωπος της FIFA και κάμερα που καταγράφει τα πάντα σε κάθε αγώνα. Διότι όλα ξεκινάνε από οι διαφορές και νομίζουν οι ομάδες ότι τις αδικούν από τις δύσκολες αποφάσεις των διαιτητών και τις αμφισβητήσεις. Δεύτερον αυτοί που είναι σεσημασμένοι για χρήση βίας να έχουν απαγόρευση εισόδου. Και τρίτον να γίνεται αυστηρότερος έλεγχος στην είσοδο των φιλάθλων ώστε να μην μπαίνουν με επικίνδυνα αντικείμενα μέσα. Να υπάρχει αυτοπροστασία των ομάδων αφού ο νόμος λέει πως αυτές τιμωρούνται σε τέτοιες περιπτώσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags