Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κεραυνοί» Δημητριάδη για Σαββίδη: «Σοκαρίστηκα στη θέα του όπλου»
| 2018-03-16 11:46:00

«Κεραυνοί» Δημητριάδη για Σαββίδη: «Σοκαρίστηκα στη θέα του όπλου»

Sportdog Team
«Κεραυνοί» Δημητριάδη για Σαββίδη: «Σοκαρίστηκα στη θέα του όπλου»

Απίστευτες καταγγελίες για τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ.

Τρομερές είναι οι καταγγελίες του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βασίλη Δημητριάδη στην εκδίκαση των όσων έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, για την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας υπό την κατοχή όπλου και τις απειλές του προς τον πάγκο της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα είπε για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ:

"Ο Μαουρίτσιο είπε του κ. Σαββίδη και εκείνη την στιγμή μπήκε στο γήπεδο με συνοδεία 6-8 ατόμων και κάνει μια κίνηση, ζητώντας από τους παίκτες της ομάδας του να φύγουν. Ήταν άτομα της προσωπικής του ασφάλειας αυτά που μπήκαν.

Δεν ήταν διαπιστευμένος στο φύλλο αγώνα ο κ. Σαββίδης. Έκανε χειρονομία έντονα να σηκωθεί η ομάδα του και να φύγει. Μετά έφτασε στα 2-3 μέτρα από τον διαιτητή. Κάτι του είπε, αλλά δεν κατάλαβα τι. Ήταν εκνευρισμένος και δεν έγινε κίνηση από κάποιον να τον σταματήσει. Ο κ. Βιεϊρίνια μόνο, του έκανε κίνηση με το χέρι να μην ζητήσει από την ομάδα να φύγει. 

Έφυγε από τον διαιτητή μετά, γύρισε προς τα πίσω για να φύγει και μετά κατευθύνθηκε στον πάγκο της ομάδας μας. Εγώ ήμουν στο ενδιάμεσο. Ήταν μαινόμενος και είχε επιθετικές διαθέσεις. Στον πάγκο μας πήγε να διαμαρτυρηθεί, να πιέσει για το ακυρωθέν γκολ πιθανότατα. 

Το όπλο το είδα όταν γύρισε πίσω, την δεύτερη φορά δηλαδή. Φώναζε, δεν κατάλαβα αν έβριζε. Ήταν σε μια έκρυθμη κατάσταση. Προσέγγισε τον πάγκο μας μια φορά, έφυγε και επέστρεψε πάλι στον πάγκο μας. Μετά πήγε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο. Την πρώτη φορά φορούσε το μπουφάν και την δεύτερη δεν το φορούσε. Ήρθε σε μένα και με απώθησε βίαια. Εγώ το μόνο που του είπα. 'Γιατί σε μένα; Είναι οφσάιντ...'. Μου είπε κάτι, αλλά δεν κατάλαβα.

Όταν γύρισε να φύγει, φάνηκε το όπλο. Δεν έκανε κίνηση να το βγάλει. Ήταν σε θήκη. Δεν το έβγαλε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβγαλε το μπουφάν την δεύτερη φορά; Προφανώς ήθελε να φανεί το όπλο; Προσπαθώ να σκεφτώ για ποιο λόγο βγήκε χωρίς μπουφάν την δεύτερη φορά; Η εικόνα του όπλου ήταν σοκαριστική για όλους μας και ειδικά για τους ποδοσφαιριστές.

Στον αγωνιστικό χώρο απαγορεύονται τα όπλα ακόμα και από αστυνομικούς. Μου προξένησε σοκ, φόβο και ανησυχία. Φοβήθηκα, βεβαίως. Όταν ήρθε σε μένα, με απώθησε βίαια, μου είπε κάτι, αλλά δεν το κατάλαβα. Μας χώρισαν οι άνθρωποι που ήταν πίσω του, τον τράβηξαν. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί για το ακυρωθέν γκολ. Ο κ. Σαββίδης έγινε έξαλλος από την στιγμή που ξεκάθαρα τού είπε κάτι ο Μαουρίσιο.

Η αποστολή τρομοκρατήθηκε από την στιγμή που είδαμε το όπλο και την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο. Και τις δυο φορές, συνολικά πέντε λεπτά έμεινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τη συνοδεία του.

Ο Λούμπος Μίχελ, την πρώτη φορά που μπήκε ο κ. Σαββίδης στον αγωνιστικό χώρο, κατευθύνθηκε στον διαιτητή και κάτι του είπε. 'Σήμερα εσύ τελείωσες' στα αγγλικά γράφει το φύλλο αγώνα. Είδα ότι κάτι του είπε στο αυτί και του έδειξε με το χέρι που δείχνουν ότι τελείωσες.

Αφού αποχώρησε ο κ. Σαββίδης, ο κ. Κομίνης ζήτησε από τους βοηθούς του να πάνε στα αποδυτήρια. Είχαμε προσωρινή διακοπή. Εμείς μαζέψαμε όλα τα μέλη της ομάδας για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα και ύστερα από πέντε λεπτά φύγαμε και εμείς για τα αποδυτήρια. Μαζί με μας έφυγαν για τα αποδυτήρια και οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Όταν με απώθησε, δεν είδα κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να κάνει κίνηση για να βγάλει το όπλο.

Οταν πήγαμε στα αποδυτήρια όλοι οι ποδοσφαιριστές μιλάγανε για το όπλο και υπήρχε αναστάτωση στα αποδυτήρια τα δικά μας. Παίρνανε τηλέφωνα οικεία τους πρόσωπα για να δουν αν είναι καλά η σωματική τους ακεραιότητα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags