Facebook Pixel Πήραν σκούπα στον Ολυμπιακό, τελειώνει ο Οφόε – Καυτό παρασκήνιο, «χουνέρι» από Μολέντο!
| 2018-03-16 22:31:00

Πήραν σκούπα στον Ολυμπιακό, ο πρώτος που τελειώνει – Καυτό παρασκήνιο, τι συνέβη με πράσινο άσο!

Sportdog Team
Πήραν σκούπα στον Ολυμπιακό, ο πρώτος που τελειώνει – Καυτό παρασκήνιο, τι συνέβη με πράσινο άσο!

Με ποιον τρελάθηκαν στο Λιμάνι και ποιος φεύγει;

Η διακοπή του πρωταθλήματος και τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην Σούπερ Λιγκ, δεν αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα του Ολυμπιακού, αφού οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν ήδη σε φουλ ρυθμούς ενόψει του καλοκαιριού.

Όπως έχετε ξαναδιαβάσει στο Sportdog.gr, οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ και όλοι οι παίκτες… δίνουν εξετάσεις, ώστε να κερδίσουν μία θέση στην ομάδα της επόμενης σεζόν. Σε αυτήν όμως, φαίνεται πως δεν θα βρίσκεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ένα από τα πιο βαριά ονόματα του φετινού ρόστερ.

Ο λόγος για τον Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος μπορεί να ξεκίνησε την σεζόν εντυπωσιακά, όμως πλέον οι εμφανίσεις του δεν θυμίζουν σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που βλέπαμε το περσινό καλοκαίρι στα Προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βέλγος άσος παρότι πήρε ευκαιρίες και από τον Όσκαρ Γκαρσία, δείχνει πως δεν είναι σε… κατάσταση για να βοηθήσει τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το τέλος της σεζόν θα ετοιμάσει βαλίτσες για άλλη χώρα. Το ενδιαφέρον από την Πορτογαλία, που υπήρχε τον Γενάρη και συγκεκριμένα από τις Σπόρτινγκ και Πόρτο, έχει ατονήσει, ωστόσο έχουν φουντώσει οι φήμες για ομάδα του Βελγίου που τον εξετάζει πολύ σοβαρά.

«Άκυρο» σε Μολέντο!

Παράλληλα με το ξεκαθάρισμα του ρόστερ, στον Ολυμπιακό ασχολούνται από τώρα και με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και ήδη έχουν γίνει τα πρώτα ταξίδια στο εξωτερικό.

Δεν είναι τυχαία η παρουσία του Μοντέστο στην Γαλλία, καθώς τα τελευταία χρόνια οι Πειραιώτες συνηθίζουν να… ψωνίζουν από την συγκεκριμένη αγορά παίκτες και ειδικά από ομάδες που υποβιβάζονται. Κάπως έτσι ήρθαν στο Λιμάνι και οι Μαζουακού – Σισέ!

Όσον αφορά όμως το όνομα του Ροντρίγκο Μολέντο, το οποίο επίσης κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες ενόψει καλοκαιριού, οι πιθανότητες να προχωρήσει η υπόθεσή του και να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού δεν είναι πολλές. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν… στραβώσει πάρα πολύ με τον Βραζιλιάνο μετά τα όσα έγιναν τον Γενάρη, όπου είχαν κάποιες επαφές και για αυτό έχουν αποφασίσουν να μείνουν μακριά του!


Για να αλλάξει κάτι με την περίπτωσή του, θα πρέπει ο ίδιος ο Μολέντο ή οι μάνατζέρ του, να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού…  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags