Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ζημιά» στον Ολυμπιακό από μεγαλομάνατζερ - Ποιον βασικό «βουτάει» και τι κάνει ο παίκτης
| 2018-03-17 18:40:00

«Ζημιά» στον Ολυμπιακό από μεγαλομάνατζερ - Ποιον βασικό «βουτάει» και τι κάνει ο παίκτης

του Παναγιώτη Νικολάου
«Ζημιά» στον Ολυμπιακό από μεγαλομάνατζερ - Ποιον βασικό «βουτάει» και τι κάνει ο παίκτης

Παρασκήνιο με πρωτοκλασάτο άσο των Ερυθρολεύκων.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται -πιθανότατα- για σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του, αφού η φετινή σεζόν δεν έχει κυλήσει με τον ιδανικό τρόπο για τους Ερυθρόλευκους.

Ένας από τους παίκτες που ανέβασαν τις μετοχές τους φέτος, αποτελώντας σταθερά έναν από τους κορυφαίους της ομάδας είναι ο Μάρκο Μάριν, για τον οποίο μάλιστα έχουν αρχίσει να γράφονται διάφορα σενάρια.

Το πιο πρόσφατο προέρχεται από τη γερμανική «Bild» και αναφέρει ότι η Σάλκε είναι έτοιμη να επαναπατρίσει τον διεθνή άσο προσφέροντας 5.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει εν όψει της νέας σεζόν.

Ωστόσο, η εν λόγω φημολογία δεν φαίνεται να έχει βάση στην πραγματικότητα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, και περισσότερο μοιάζει να είναι δουλειά του πασίγνωστου μάνατζέρ του, Φάλι Ραμαντάνι, προκειμένου να ανεβάσει τις μετοχές του πελάτη του.

Για την ακρίβεια, το ενδιαφέρον της Σάλκε υφίσταται, αλλά είναι μόνο φιλολογικό προς το παρόν, ενώ με βάση τη γενικότερη μεταγραφική πολιτική της γερμανικής ομάδας, φαντάζει απίθανο να δώσει ένα τόσο μεγάλο ποσό για έναν παίκτη που οδεύει στα 30 του χρόνια.

Όσο για τον ίδιο τον Μάριν, όπως σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν, έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019), και μάλιστα πρόσφατα «ψαχνόταν» για να αγοράσει σπίτι στην Ελλάδα.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι το συμβόλαιο του Γερμανού ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, δεν αποκλείεται το προαναφερθέν «φουσκωμένο» σενάριο, να λειτουργεί ως μοχλός πίεσης του Ραμαντάνι προς τους Πειραιώτες με απώτερο σκοπό να εξασφαλίσει ο Μάριν ένα νέο συμβόλαιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags