Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέος «πόλεμος» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Έβγαλαν τα μαχαίρια για τον παικταρά - Ποιος θα κερδίσει!
| 2018-03-18 15:00:00

Νέος «πόλεμος» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Έβγαλαν τα μαχαίρια για τον παικταρά - Ποιος θα κερδίσει!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέος «πόλεμος» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Έβγαλαν τα μαχαίρια για τον παικταρά - Ποιος θα κερδίσει!

Χαμός θα γίνει. Σαββίδης ή Μελισσανίδης νικητής αυτή τη φορά;
 

Ο Ενέα Μιχάι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Superleague και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το όνομά του έχει κατά καιρούς «παίξει» στα μεταγραφικά ρεπορτάζ των τριών διεκδικητών του φετινού τίτλου, δηλαδή της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Μεταξύ των τριών «μεγάλων», ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει ψηλά στη λίστα του εν όψει του καλοκαιριού τον 19χρονο στόπερ, ενώ γράφτηκε ότι και η ΑΕΚ έχει μπει «ζεστά» στο παιχνίδι, παρακολουθώντας μάλιστα -σύμφωνα με δημοσιεύματα- στενά τον παίκτη μέσω των scout της.

Ωστόσο, ο Μιχάι δεν έχει «θαυμαστές» μόνο στην Ελλάδα. Οι φετινές εξαιρετικές του εμφανίσεις έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Ιταλία, στην αγορά την οποίας ο ταλαντούχος άσος «δουλεύεται» προκειμένου να βρεθούν υποψήφιοι αγοραστές.

Παρ’ όλα αυτά, το πρόβλημα για τους «μνηστήρες» του Μιχάι έγκεινται στις απαιτήσεις του προέδρου του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, οι οποίες είναι ιδιαιτέρως υψηλές καθώς ανέρχονται σε παραπάνω από 800.000 ευρώ. Ο ισχυρός άνδρας της αγρινιώτικης ΠΑΕ γνωρίζει ότι έχει στα χέρια του ένα πολύ σπουδαίο ταλέντο και δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει «εύκολα» τον πολλά υποσχόμενο αμυντικό.

Έτσι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, οι ιταλικές ομάδες που ασχολούνται με τον παίκτη «σκοντάφτουν» στις απαιτήσεις του Κωστούλα, κρίνοντας το ποσό που ζητείται απαγορευτικό για τα δεδομένα τους. Υπό αυτές τις συνθήκες, φαντάζει πιο εφικτό για τον ΠΑΟΚ να καλύψει τα «θέλω» του Παναιτωλικού και να αποκτήσει τον Μιχάι.

Όσο για την ΑΕΚ; H Ένωση σαφώς και μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά στις απαιτήσεις των Αγρινιωτών, όμως όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog.gr, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα «ζεστός» στο ενδεχόμενο να ξοδέψει τόσα χρήματα για έναν νεαρό παίκτη με παραστάσεις μόνο από το ελληνικό πρωτάθλημα, ειδικά από τη στιγμή που η αμυντική γραμμή της ομάδας του είναι γεμάτη.

Η υπόθεση έχει ακόμα δρόμο, όμως προς το παρόν ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει το πάνω χέρι για τον 19χρονο άσο, εάν και εφόσον αποφασίσει τελικά να προχωρήσει σε επίσημη κρούση για να τον πάρει στην Τούμπα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags