Facebook Pixel Sportdog.gr | Σχόλιο Τσάκα για Παναθηναϊκό και… τρολάρισμα για Γιαννακόπουλο (ΦΩΤΟ)
| 2018-03-20 17:51:00

Σχόλιο Τσάκα για Παναθηναϊκό και… τρολάρισμα για Γιαννακόπουλο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σχόλιο Τσάκα για Παναθηναϊκό και… τρολάρισμα για Γιαννακόπουλο (ΦΩΤΟ)

Δείτε πώς σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Βλάσης Τσάκας, που είχε γίνει γνωστός με τους... Πρίγκιπες που έφερνε για να σώσει κάποτε τον Παναθηναϊκό, με σχόλιό του στο facebook τοποθετείται εμμέσως για τις τελευταίες εξελίξεις στο Τριφύλλι και «ειρωνεύεται» τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σε ποστάρισμά του σχολιάζει την επιστολή Γιαννακόπουλου - Επενδυτών στον Γιάννη Αλαφούζο και την απαίτησή τους να μην συζητήσει με άλλους ενδιαφερόμενους, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα με την Κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ.

Ιδού τι έγραψε:  

"Μεγάλη μέρα η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου σήμερα. Εξαπλού Τζακ ποτ γαρ. Αλλά όταν είσαι σίγουρος τότε οι κινήσεις πρέπει να είναι....ματ. Κατέθεσα λοιπόν πρόταση εξαγοράς των ..... Goody’s,με την παρέα μου,(γνωστοί μπεργκεράδες όλοι). Οι όροι μας απλοί και κατανοητοί.

Θα πληρώσουμε μόλις κερδίσουμε αυτό το Τζακ ποτ. Διαφορετικά θα ανανεώνεται η συμφωνία κάθε βδομαδα(που θα πάει θα κάτσει) μέχρι να κερδίσουμε. Α και το ξεκοψαμε: μάγκες ούτε λόγος να μιλήσετε με άλλο ενδιαφερόμενο. Προσέχετε το μαγαζί μέχρι να το πάρουμε. Τελεία και Παύλα.Ουφ τα κατάφεραμε πάλι. Ωραίο ντηλ!!!!

Σ Σ : Οποιαδήποτε ομοιότητα,συνειρμός και σύνδεση με την επικαιρότητα ...θα είναι φιάσκο !!!!!"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags