Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέλα στον Άρη για κορυφή και άνοδο – Πωρωτική ομιλία Μυροφορίδη
| 2018-03-20 21:00:00

Τρέλα στον Άρη για κορυφή και άνοδο – Πωρωτική ομιλία Μυροφορίδη

Sportdog Team
Τρέλα στον Άρη για κορυφή και άνοδο – Πωρωτική ομιλία Μυροφορίδη

Τα δίνουν όλα για την επιστροφή οι κιτρινόμαυροι.

Η ισοπαλία στο παιχνίδι της Πάτρας, με αντίπαλο την Παναχαϊκή, ήταν αποτέλεσμα που, τελικά, βόλεψε τον Αρη. Οι… βιαστικοί θεωρούν ότι η άνοδος είναι τυπική υπόθεση, ωστόσο, αν ρωτήστε τον επικεφαλής του αγωνιστικού, θα σας απαντήσει ότι τον ενδιαφέρει η πρώτη θέση. Αυτά διεμήνυσε –τουλάχιστον – μιλώντας χθες στους παίκτες στο περιθώριο της προπόνησης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Metrosport, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ βρέθηκε, χθες στο «Δασυγένειο», και πήρε τον λόγο ενώπιων των μελών της ομάδας. «Παίξτε με πάθος μέχρι το τέλος. Δεν συμβιβαζόμαστε με την δεύτερη θέση. Πρέπει να ολοκληρώσουμε το Πρωτάθλημα στην κορυφή» τους προέτρεψε, για να συνεχίσει: «Προτιμώ να δείχνετε το 30% των δυνατοτήτων σας και να κερδίζουμε με 3-0».

Ο Μυροφορίδης θέλησε να… πωρώσει τους παίκτες του, ειδικά από τη στιγμή που το Πρωτάθλημα μπαίνει σε κρίσιμη καμπή με τον Αρη, όμως, να βρίσκεται σε θέση ισχύος, σε σχέση με τον κυριακάτικο αντίπαλο. Ο Δημήτρης Σπανός, από την πλευρά του, δεν προέβη σε κάποια τοποθέτηση και αρκέστηκε να ακούσει τα λόγια του «Μύρο».

Όπως είναι κατανοητό, το κλίμα, παρά το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν νίκησαν, ήταν παραπάνω από θετικό. Κι αυτό γιατί, διατηρήθηκε η διαφορά των επτά βαθμών από την Παναχαϊκή, τη στιγμή που, και για τις δύο ομάδες, ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags