Facebook Pixel Sportdog.gr | Δημοσίευμα που βάζει... φωτιές: Άλλαξε την κατάθεσή του ο Δημητριάδης για Σαββίδη!
| 2018-03-21 17:52:00

Δημοσίευμα που βάζει... φωτιές: Άλλαξε την κατάθεσή του ο Δημητριάδης για Σαββίδη!

Sportdog Team
Δημοσίευμα που βάζει... φωτιές: Άλλαξε την κατάθεσή του ο Δημητριάδης για Σαββίδη!

Δείτε το έγγραφο που ήρθε στη δημοσιότητα.

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ συνεχίεται πλέον και έξω από τις δικαστικές αίθουσες.

Συγκεκριμένα, νέο έγγραφο που κυκλοφόρησε δείχνει ότι ο γενικός αρχηγός της Ένωσης, Βασίλης Δημητριάδης άλλαξε την κατάθεσή του δύο μέρες μετά το ντέρμπι της Τούμπας. Αρχικά κατέθεσε ότι άκουσε από τους παίκτες της ΑΕΚ για την οπλοκατοχή του Σαββίδη, ενώ δύο μέρες μετά κατέθεσε ότι το είδε!

Σύμφωνα με το έγγραφο που παρουσιάζει η ιστοσελίδα korakiagr.blogspot.gr, ο Βασίλης Δημητριάδης, στην πρώτη κατάθεση που έδωσε την Κυριακή (11/3) για τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας ανέφερε σχετικά με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη πως:

«Λίγο μετά το γεγονός και από την  γενική ένταση που υπάρχει εντός αγωνιστικού χώρου, ακούω τον διαιτητή να λέει στους βοηθούς του πάμε στα αποδυτήρια. Πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, ακούω από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ φοβισμένους να λένε ότι ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ είχε πάνω του όπλο». 

Σε ερώτηση των αστυνομικών, μάλιστα, για το αν του προκλήθηκαν, σωματικές βλάβες από τον Ιβάν Σαββίδη, όταν τον απώθησε, απάντησε αρνητικά.

Ωστόσο το πιο σημαντικό που προκύπτει από την πρώτη του κατάθεση, αφορά το όπλο του Ιβάν Σαββίδη, υποστηρίζοντας πως τον ενημέρωσαν οι παίκτες της ΑΕΚ, αφού ο ίδιος δεν είδε τίποτα, όπως τουλάχιστον κατέθεσε στην Αθλητική Βία που πήρε καταθέσεις αμέσως μετά την οριστική διακοπή του αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας και συγκεκριμένα στις 01:30 τα ξημερώματα.

Δυο ημέρες αργότερα, ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ έδωσε και δεύτερη κατάθεση στην αστυνομία, πηγαίνοντας στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας στην Αθήνα, προκειμένου να τονίσει πως τόσο εκείνος όσο και όλη η αποστολή της ομάδας είδε το όπλο:

 «Για το όπλο στην ερώτηση που μου κάνετε, είδα το όπλο που είχε ο κ. Ιβάν  Σαββίδης, όπως και τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags