Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τελειώνει» από τον ΠΑΟΚ άσος με «βαρύ» συμβόλαιο - Γιατί τον διώχνουν, έτοιμος ο «διάδοχος»
| 2018-03-24 17:24:00

«Τελειώνει» από τον ΠΑΟΚ άσος με «βαρύ» συμβόλαιο - Γιατί τον διώχνουν, έτοιμος ο «διάδοχος»

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Τελειώνει» από τον ΠΑΟΚ άσος με «βαρύ» συμβόλαιο - Γιατί τον διώχνουν, έτοιμος ο «διάδοχος»

Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, αλλά στην Τούμπα το πήραν απόφαση.

Ο Ροντρίγκο Ρέι αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ με σκοπό να γίνει ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας. Ο Αργεντινός ξεκίνησε τη σεζόν ως Νο.1, αλλά δεν ενέπνευσε εμπιστοσύνη και έχασε τη θέση του από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ο Ροντρίγκο Ρέι δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων του Δικεφάλου, οι οποίοι έκαναν μία σημαντική επένδυση στο πρόσωπό του. Έτσι, παρά το γεγονός ότι ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς μέχρι το 2020, όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ μετά το φετινό καλοκαίρι. Άλλωστε, ο παίκτης έχει υψηλό συμβόλαιο και ο Δικέφαλος δεν διαθέτει την πολυτέλεια να τον κρατάει στο ρόστερ ως αναπληρωματικό, ειδικά από τη στιγμή που επίκειται και η επάνοδος του Παναγιώτη Γλύκου.

Τα δικαιώματα του 27χρονου γκολκίπερ υπόκεινται σε καθεστώς συνιδιοκτησίας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του γραφείου μάνατζερ που τον εκπροσωπεί. Πρόθεση του Δικεφάλου είναι να ξεφορτωθεί το «βαρύ» του συμβόλαιο, ενώ οι εκπρόσωποι του παίκτη γνωρίζουν ότι δεν έχει μέλλον στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά στη συνέχεια της καριέρας του, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι θα προτιμούσαν να τον πουλήσουν σε ευρωπαϊκή ομάδα, ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο εξαιτίας της φετινής αγωνιστικής απραξίας του Ροντρίγκο Ρέι. Αυτό, ωστόσο, λίγο απασχολεί τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να γλιτώσει τις υψηλές απολαβές του Αργεντινού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags