Facebook Pixel Sportdog.gr | Έλληνας άσος ετοιμάζει μεταγραφάρα - Πού πάει και με πόσα - Θα τρίβετε τα μάτια σας
| 2018-03-24 18:50:00

Έλληνας άσος ετοιμάζει μεταγραφάρα - Πού πάει και με πόσα - Θα τρίβετε τα μάτια σας

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έλληνας άσος ετοιμάζει μεταγραφάρα - Πού πάει και με πόσα - Θα τρίβετε τα μάτια σας

Το sportdog.gr έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πρέσβεις του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό, έχοντας αγωνιστεί κατά σειρά σε Τζένοα, Μίλαν, Βέρντερ Βρέμης και Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ειδικά στην τελευταία ο διεθνής στόπερ έχει «ριζώσει» μετρώντας ήδη πέντε χρόνια θητείας και μάλιστα ως βασικός.

Παρ' όλα αυτά, συζητείται ότι ίσως έχει έρθει η ώρα ο Σωκράτης να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη. Έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, όμως δεν απολαμβάνει της ίδιας εμπιστοσύνης από τον τωρινό προπονητή, Πέτερ Στέγκεν, σε σχέση με τους προκατόχους του. Έχει γραφτεί δε ότι ο Έλληνας άσος κοστολογείται στα 20 εκατ. ευρώ και «ψάχνεται» για μεταγραφή στην Αγγλία.

Το παραπάνω σενάριο δεν είναι καθόλου απίθανο να επιβεβαιωθεί με βάση πληροφορίες που θέλουν τον Παπασταθόπουλο να το έχει πάρει απόφαση ότι πιθανότατα το μέλλον του είναι μακριά από τη Βεστφαλία, παρά το δέσιμο που νιώθει με την Ντόρτμουντ.

Μάλιστα, ο Σωκράτης έχει εδώ και χρόνια στην άκρη του μυαλού του την προοπτική μετακίνησης στο αγγλικό πρωτάθλημα, και συγκεκριμένα μετά το Μουντιάλ του 2014, όταν έφτασε μια ανάσα από τη μεταγραφή στην Άρσεναλ.

Έκτοτε, ο μανάτζέρ του, Κωνσταντίνος Φάρρας (ο ίδιος που έκλεισε το deal για Μαυροπάνο στην Άρσεναλ), έχει κινηθεί για να να πάει τον Παπασταθόπουλο στην Αγγλία και μάλιστα στο κοντινό παρελθόν τον πρότεινε στις δύο μεγάλες ομάδες του Μάντσεστερ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Σωκράτης «κόπηκε» από τη Σίτι, ενώ από την πλευρά της Γιουνάιτεντ υπήρξε θετική ανταπόκριση, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε περαιτέρω. Όντας ένα βήμα πριν τα 30 του χρόνια ο Έλληνας διεθνής γνωρίζει ότι δύσκολα θα μπορέσει να πετύχει τη μεταγραφή σε ομάδα τόσο υψηλού επιπέδου, όμως η μετακίνησή του σε έτερο αγγλικό σύλλογο δεν μπορεί να αποκλειστεί ως ενδεχόμενο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags