Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έγκλημα» μεγατόνων με Έλληνα άσο - Ποιος χάνει τον τρελό γκολτζή - Tραβάνε τα μαλλιά τους...
| 2018-03-25 08:30:00

«Έγκλημα» μεγατόνων με Έλληνα άσο - Ποιος χάνει τον τρελό γκολτζή - Tραβάνε τα μαλλιά τους...

Sportdog Team
«Έγκλημα» μεγατόνων με Έλληνα άσο - Ποιος χάνει τον τρελό γκολτζή - Tραβάνε τα μαλλιά τους...

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια «κλοπή», τους έπιασαν όλους στον ύπνο.
 

Μπορεί τα ονόματά τους να μην είναι γνωστά στη χώρα μας, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί Έλληνες ομογενείς, που διαπρέπουν στο εξωτερικό.

Ένας από αυτούς είναι αναμφίβολα ο Ελληνοολλανδός επιθετικός, Μάρκος Σιφναίος. Όντας μόλις στα 21 του χρόνια ο νεαρός φορ θεωρείται πολύ σημαντικό ταλέντο με μεγάλες προοπτικές για το μέλλον.

Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά με τη φανέλα της Βάαλβαΐκ στην Ολλανδία και το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στην Κεράλα Μπλάστερς της Ινδίας μετά από εισήγηση του Ρενέ Μιούλενστιν, επί χρόνια βοηθού του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά την απομάκρυνση του Ολλανδού τεχνικού τον Ιανουάριο ο Σιφναίος έμεινε ελεύθερος και συνέχισε σε άλλη ομάδα της Ινδίας, την Γκόα, ολοκληρώνοντας τη σεζον ως ένας από τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο 21χρονος άσος αναμένεται να είναι περιζήτητος εν όψει του καλόκαιριού, με τον Μιούλενστιν να τον προωθεί με κάθε τρόπο στην Αγγλία, αφού τρέφει ιδιαίτερα εκτίμηση για τον Σιφναίο.

Πάντως, ο παίκτης δεν είναι παντελώς άγνωστος στους παράγοντες των ελληνικών ομάδων, αφού την περίοδο που ήταν ελεύθερος, δύο σύλλογοι της Superleague προσπάθησαν να τον αποκτήσουν χωρίς επιτυχία.

Ούτως ή άλλως, εάν ο Σιφναίος έχει την εξέλιξη που περιμένουν πολλοί, δύσκολα θα αποτελέσει εφικτή περίπτωση για τις ελληνικές ομάδες. Το μεγάλο πρόβλημα όμως έγκειται στο ότι πρόκειται για ακόμα έναν παίκτη που η Εθνική μας κινδυνεύει να χάσει!

Συγκεκριμένα, ο Σιφναίος είναι πολύ κοντά στο να πάρει την ολλανδική υπηκοότητα και να κληθεί αρχικά στην Εθνική Ελπίδων των "Οράνιε" και εν συνεχεία στην Ανδρών, εάν έχει την αναμενόμενη εξέλιξη. Όλα αυτά τη στιγμή που η δική μας Εθνική Ελπίδων έχει μεγάλη "λειψανδρία", αλλά παρ΄ όλα αυτά ένα τόσο μεγάλο ταλέντο αγνοήθηκε και δεν έγινε καν η προσπάθεια να κληθεί!

Κάτι που δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αφού η περίπτωση του Ελληνοολλανδού άσου θυμίζει αυτές των Βλαχοδήμου και Χατζηδιάκου, που η Ελλάδα κινδυνεύει επίσης να χάσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags