Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μπαμ» με Κλάους και top ομάδα - Τι ισχύει για ΑΕΚ, Ολυμπιακό - Πώς θα το πάρουν οι ΠΑΟΚτσήδες;
| 2018-03-26 20:46:00

«Μπαμ» με Κλάους και top ομάδα - Τι ισχύει για ΑΕΚ, Ολυμπιακό - Πώς θα το πάρουν οι ΠΑΟΚτσήδες;

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Μπαμ» με Κλάους και top ομάδα - Τι ισχύει για ΑΕΚ, Ολυμπιακό - Πώς θα το πάρουν οι ΠΑΟΚτσήδες;

Το μεγάλο συμβόλαιο και η «έξυπνη» κίνηση του Σαββίδη.

Φούντωσαν οι φήμες τις τελευταίες ώρες ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Μάλιστα, όπως γράφτηκε, ο Κλάους βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ατρόμητο, αν και το συγκεκριμένο σενάριο διαψεύστηκε κατηγορηματικά από την ομάδα του Περιστερίου.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, ο Έλληνας φορ ψάχνεται να γυρίσει στη Super League και ο Ατρόμητος φαντάζει ως μια καλή και ελκυστική επιλογή για τον ίδιο. Δεν αποκλείεται δε, να έχουν γίνει οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι εύκολο για τον Γιώργο Σπανό να καλύψει ούτε κατά το ήμισυ το κασέ του έμπειρου φορ.

Εξάλλου, ο Κλάους δεν είναι εύκολο να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη κάποιας άλλης μεγάλης ομάδας, πλην του ΠΑΟΚ. Ο Δικεφάλος του Βορρά είχε προβλέψει κατά την παραχώρηση του διεθνούς άσου στη Μακάμπι και είχε βάλει σχετική ρήτρα για μεταγραφή του παίκτη σε άλλη κορυφαία ελληνική ομάδα, δηλαδή για την ΑΕΚ (είχε ακουστεί παλαιότερα σχετικό ενδιαφέρον) και τον Ολυμπιακό.

Επομένως, οι επιλογές του 30χρονου φορ στην Ελλάδα δεν είναι πολλές, αν φυσικά θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και από τη στιγμή που στην παρούσα φάση δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του, τον ΠΑΟΚ.

Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει απλώσει τα δίχτυα και στην Κύπρο. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, αν και εφόσον δεν βρει αυτό που ψάχνει στη Super League, να κοιτάξει να συνεχίσει την καριέρα του στη  Μεγαλόνησο, εκεί που δεδομένα μπορεί βρει ένα καλό συμβόλαιο και, φυσικά, τον πρωταγωνιστικό ρόλο που αναζητάει τα τελευταία χρόνια για να δώσει ξανά ώθηση στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags