Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβες» Αντωνιάδη για υποβιβασμό του ΠΑΟ και «σχέδιο διάλυσης» - Ατάκες που θα κάνουν πάταγο!
| 2018-03-28 11:19:00

«Βόμβες» Αντωνιάδη για υποβιβασμό του ΠΑΟ και «σχέδιο διάλυσης» - Ατάκες που θα κάνουν πάταγο!

Sportdog Team
«Βόμβες» Αντωνιάδη για υποβιβασμό του ΠΑΟ και «σχέδιο διάλυσης» - Ατάκες που θα κάνουν πάταγο!

Ο παλαίμαχος άσος ανάβει φωτιές.

«Εσκεμμένη ενέργεια» θα είναι ένας πιθανός υποβιβασμός του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα τόνισε ο Αντώνης Αντωνιάδης

Αναλυτικά η δήλωση του «Ψηλού» για τον Παναθηναϊκό, την κατάσταση της ομάδας αλλά και την επόμενη μέρα της:

«Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση από το τιμόνι της ομάδας του κ. Αλαφούζου είχαμε τη διαίσθηση και την πληροφόρηση ότι εξυφαίνεται σχέδιο αγωνιστικής και οικονομικής διάλυσης του Παναθηναικού μας.

Προκειμένου να αναχαιτίσουμε το διαφαινόμενο σχέδιο διάλυσης και να αποφευχθεί ο κίνδυνος αποκλεισμού από την ΟΥΕΦΑ αλλά και ο κίνδυνος υποβιβασμού, εκπονήσαμε με συναδέλφους παλαίμαχους το σχέδιο σωτηρίας «PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ» με σκοπό την προσωρινή άμεση χρηματοδότηση της ομάδας από τα σπλάχνα της, τα εκατομμύρια Παναθηναϊκών φιλάθλων στην Ελλάδα και τον κόσμο και την προβολή της λαοφιλίας και της δυναμικής της σε εν δυνάμει επενδυτές.

Αυτή και κάθε άλλη προσπάθεια ή πρόταση σωτηρίας τορπιλίστηκε και απαξιώθηκε από τη «διοίκηση» της ομάδας η οποία έμεινε προσηλωμένη στο σχέδιο αγωνιστικής και οικονομικής αποδόμησής της. Στο μόνο που αρκέστηκε, ήταν να εκλιπαρεί πιεστικά τους απλήρωτους αθλητές και δανειστές της ομάδος να αποδεχτούν διακανονισμούς των οφειλομένων καταρρακώνοντας κάθε ίχνος παναθηναϊκής αξιοπρέπειας.

Κύριε Αλαφούζο και κύριοι της «διοίκησης» του Παναθηναϊκού εξαιτίας των εσκεμμένων πράξεων και παραλείψεών σας ο λαοφιλής, περήφανος και ιστορικός Παναθηναϊκός μας στον οποίο οφείλουμε την αγωνιστική μας καταξίωση που μας συνέδεσε άρρηκτα με τις ενδοξότερες στιγμές του, έφτασε στο σημείο μηδέν, ήδη αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ και κινδυνεύει άμεσα με μη αδειοδότηση και υποβιβασμό στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Σας καλούμε να αναλάβετε τις ευθύνες σας και τις οικονομικές σας υποχρεώσεις πριν αποχωρήσετε οριστικά από την ομάδα και να μη διανοηθείτε να συνδέσετε το όνομα σας με τον υποβιβασμό του Παναθηναϊκού.

Αν συμβεί το απευκταίο, δεν θα είναι ατύχημα αλλά εσκεμμένη ενέργεια σας που θα αμαυρώσει την 110χρονη ένδοξη ιστορία του Παναθηναϊκού μας και θα είστε διαχρονικά υπόλογοι γι αυτό απέναντι στον κόσμο του και στους αθλητές του που με κόπο, ιδρώτα και πίστη στην Παναθηναϊκή Ιδέα αγωνίστηκαν με πάθος και ψυχή για να τον κάνουν Μεγάλο και Τρανό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags