Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ρουκέτες» από Τούμπα - «Θα πάρει πίσω τους βαθμούς ο ΠΑΟΚ - Αυτόν βάζει ο Ιβάν στο τιμόνι της ΠΑΕ»!
| 2018-03-29 13:23:00

«Ρουκέτες» από Τούμπα - «Θα πάρει πίσω τους βαθμούς ο ΠΑΟΚ - Αυτόν βάζει ο Ιβάν στο τιμόνι της ΠΑΕ»!

του Γιώργου Κτενά
«Ρουκέτες» από Τούμπα - «Θα πάρει πίσω τους βαθμούς ο ΠΑΟΚ - Αυτόν βάζει ο Ιβάν στο τιμόνι της ΠΑΕ»!

Δηλώσεις-φωτιά από τον Νίκο Πετρουλάκη στο sportdog.gr.

Πίσω θα πάρει ο ΠΑΟΚ τους τρεις βαθμούς που του αφαιρέθηκαν, αν και το παιχνίδι προφανώς θα μείνει κατακυρωμένο στην ΑΕΚ, που είναι πια πρωταθλήτρια, σύμφωνα με όσα σχολίασε με δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Νίκος Πετρουλάκης.

Ο διευθυντής της εφημερίδας Arena Press, αναφέρθηκε ακόμα στο σημείο κλειδί για την ποινή του Δικέφαλου, ενώ μίλησε και για την επόμενη μέρα των Θεσσαλονικέων, με άλλον πρόεδρο και μεγάλες μεταγραφές. 

«Την απόφαση που ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα για τον ΠΑΟΚ, την είχαμε γράψει στο σημερινό φύλλο της Arena Press. Γιατί το θέμα της κατηγορίας της απειλής είχε καταπέσει, μετά από τη δήλωση του Κομίνη και τη δήλωση του βοηθού του για τον Μίχελ. Ότι δηλαδή δεν εξέλαβε ως απειλή αυτό που του είπε ο Μίχελ. Άρα λοιπόν η κατηγορία της απειλής δεν υπήρχε με βάση τα στοιχεία», ήταν το αρχικό σχόλιο του πεπειραμένου δημοσιογράφου στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Αυτή η ποινή στην Εφέσεων θα αλλάξει. Θεωρώ ότι ναι μεν η ΑΕΚ θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά, αλλά θα επιστραφούν οι τρεις βαθμοί στον ΠΑΟΚ. Το Εφετείο δίνει την ευκαιρία για διαφορετική εξέλιξη και θεωρώ ότι θα μειωθεί και η ποινή του Σαββίδη από τα τρία χρόνια, σε δύο.

Η απόφαση βγήκε για να είναι πρωταθλήτρια η ΑΕΚ. Αλλά περιμένω να γίνει ό,τι και με τον Ολυμπιακό: Το παιχνίδι θα μείνει στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ θα πάρει πίσω τους βαθμούς και μπορεί να μειωθεί το -2 της επόμενης χρονιάς, ενώ και η ποινή του Σαββίδη μπορεί να μειωθεί».

«Κάνει τον Γιώργο πρόεδρο»

Πώς περιμένετε την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ μετά από αυτή την απόφαση;

«Θεωρώ ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει ως πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Σαββίδης. Ο Ιβάν εκπίπτει του αξιώματός του μετά από την ποινή και είναι αναμενόμενο να βάλει έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης του στον ΠΑΟΚ. Ένας από τους δυο γιους του περιμένω να είναι, ο Νίκος ή ο Γιώργος, αλλά προσωπικά περιμένω τον Γιώργο. Αυτή η απόφαση θα πεισμώσει τον Σαββίδη και θα επιδιώξει με περισσότερη ενέργεια να πάρει την επόμενη αγωνιστική περίοδο το πρωτάθλημα. Γι' αυτό και περιμένω να κάνει κάποιες πολύ δυνατές μεταγραφές, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να κερδίσει το επόμενο πρωτάθλημα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags