Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κοχλάζει» η Θεσσαλονίκη: «Το πιο κάλπικο πρωτάθλημα, δώρο στην ΑΕΚ - Καμία ποινή στον Ιβάν»!
| 2018-03-29 14:30:00

«Κοχλάζει» η Θεσσαλονίκη: «Το πιο κάλπικο πρωτάθλημα, δώρο στην ΑΕΚ - Καμία ποινή στον Ιβάν»!

του Γιώργου Κτενά
«Κοχλάζει» η Θεσσαλονίκη: «Το πιο κάλπικο πρωτάθλημα, δώρο στην ΑΕΚ - Καμία ποινή στον Ιβάν»!

Άγριο ξέσπασμα από τον Κώστα Βασιλόπουλο στο sportdog.gr.

«Δώρο» της κυβέρνησης στην ΑΕΚ είναι το φετινό πρωτάθλημα, «το πιο κάλπικο της ιστορίας», όπως το χαρακτήρισε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr, ο Κώστας Βασιλόπουλος. 

Ο μπαρουτοκαπνισμένος δημοσιογράφος αναφέρθηκε ακόμα στο γεγονός ότι δεν έπρεπε να τιμωρηθεί ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ μίλησε και για την επόμενη μέρα στον Δικέφαλο. 

Κύριε Βασιλόπουλε, ποιο είναι το σχόλιό σας για την ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ;

«Ήταν αναμενόμενη ποινή, στην κατεύθυνση να δοθεί ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά στην ΑΕΚ. Είναι το δώρο της κυβέρνησης στην Ένωση. Η ΑΕΚ κατακτά αυτό που της στέρησαν με τον Βάλνερ. Εκείνο το πρωτάθλημα που το καταδίκασε και μαζί της το καταδικάσαμε όλοι. Θεωρώ ότι δεν της ταιριάζει να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα των δικαστηρίων, που το έκλεψαν συγκεκριμένοι άνθρωποι από τον ΠΑΟΚ. Με τη σύμφωνη γνώμη ή ακόμα και την αδιαφορία της Πολιτείας».

Πέρα από την τιμωρία στον ΠΑΟΚ, υπάρχει τιμωρία και προς το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη.

«Θα έπρεπε να τιμωρηθεί όπως όλοι όσοι έχουν κάνει εισβολή τόσα χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους: Καμία ποινή! Ποια ποινή είχαμε όλα αυτά τα χρόνια για τις μπούκες που έχουν γίνει στους αγωνιστικούς χώρους, για παράγοντες, οπαδούς κ.λπ.; Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει κάτι στην Εφέσεων, όσον αφορά την τιμωρία, αλλά το ζήτημα είναι να πάψουν να διορίζουν πρωταθλητές».

Πώς περιμένετε την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ, μετά από αυτή την εξέλιξη; 

«Περιμένω να πουν την αλήθεια, τουλάχιστον να παραδεχτούν ποιος είναι ο καλύτερος. Όσον αφορά αμιγώς την ομάδα, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν ζυμώσεις με στόχο την καλύτερη οργάνωση του ΠΑΟΚ. Για να κατακτήσει το πρωτάθλημα όταν θα υπάρχει αδέσμευτη αθλητική Δικαιοσύνη και κυβέρνηση που δεν θα επηρεάζεται από τις φιλίες των στελεχών της με ιδιοκτήτη μεγάλης ομάδας».

Πώς θα χαρακτηρίζατε τη σημερινή εξέλιξη για τον Δικέφαλο;

«Το φετινό πρωτάθλημα είναι πρωτάθλημα των δικαστηρίων. Το καθόρισαν οι αθλητικοί δικαστές, ο Αρετόπουλος, ο Κομίνης και ο Ποντίκης. Θα αφήσουν τα ονόματά τους στο πιο κάλπικο πρωτάθλημα της ιστορίας».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags