Facebook Pixel Sportdog.gr | Εντολή-ΒΟΜΒΑ για GREXIT εδώ και τώρα - Ψήφισαν να... τελειώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο!
| 2018-03-30 10:00:00

Εντολή-ΒΟΜΒΑ για GREXIT εδώ και τώρα - Ψήφισαν να... τελειώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Sportdog Team
Εντολή-ΒΟΜΒΑ για GREXIT εδώ και τώρα - Ψήφισαν να... τελειώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Απίστευτο αποτέλεσμα, όλοι θέλουν έξοδο, δεν μας σώζει τίποτα. 

GREXIT εδώ και τώρα. Αυτή είναι η ξεκάθαρη εντολή που έδωσαν οι οπαδοί - φίλοι στη σελίδα του sportdog.gr στο Facebook, συμμετέχοντας στη μεγάλη ψηφοφορία που τρέχει από χθες, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η FIFA έχει προτείνει εγγράφως την έξοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου από όλες τις διοργανώσεις.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι απλοί φίλαθλοι πρότειναν τη λύση του GREXIT, προκειμένου να μπει μια για πάντα τέλος στις ανομίες που βασανίζουν επί χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Προφανώς, ο κόσμος δεν νοιάζεται για τις οδυνηρές επιπτώσεις ενός GREXIT και αγανακτισμένος από την υπάρχουσα κατάσταση θέλει να γκρεμιστούν όλα και να χτιστούν πάλι από την αρχή σε σταθερές και υγιείς βάσεις.  

Στους παραπάνω από 400 φίλους που έχουν συμμετάσχει στην ψηφοφορία μέχρι τώρα, σχεδόν οι 300 απ’ αυτούς συμφωνούν με την επιλογή του GREXIT και μόλις 100 είναι αντίθετοι.

Ένα απίστευτο ποσοστό, δηλαδή, που αγγίζει το 80%, επιθυμεί την έξοδο των ελληνικών ομάδων από όλες τις ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις, έτσι ώστε να ταρακουνηθούν οι πάντες και επιτελούς να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα βίας και ό,τι άλλο αποτελεί μάστιγα στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags