Facebook Pixel Sportdog.gr | Πανικός στην ΑΕΚ, έτσι θέλουν να της «κλέψουν» τον τίτλο - Τι θα κάνει ο Τίγρης, πότε σκάνε «βόμβες»
| 2018-03-30 13:50:00

Πανικός στην ΑΕΚ, έτσι θέλουν να της «κλέψουν» τον τίτλο - Τι θα κάνει ο Τίγρης, πότε σκάνε «βόμβες»

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πανικός στην ΑΕΚ, έτσι θέλουν να της «κλέψουν» τον τίτλο - Τι θα κάνει ο Τίγρης, πότε σκάνε «βόμβες»

Αναβρασμός στην Ένωση, ποιον «τρέμουν», απίστευτο σενάριο.

Μπορεί στην ΑΕΚ να έχουν «κλειδώσει» ουσιαστικά το φετινό πρωτάθλημα, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τις ποινές σε βάρος του ΠΑΟΚ, ωστόσο «τρέμουν» το θέμα της προβοκάτσιας, στα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.
 
Όπως σας έχουμε ξαναγράψει σε πρόσφατο ρεπορτάζ, οι «κιτρινόμαυροι» φοβούνται μήπως προκληθούν επεισόδια από «τρίτους», κάτι που μπορεί να επιφέρει ηχηρές τιμωρίες, ακόμα και ποινές αφαίρεσης βαθμών, μία απίστευτη εξέλιξη που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στο πρωτάθλημα και στη μάχη του τίτλου. 
 
Δεν είναι, μάλιστα, υπερβολή αυτό που λένε στην ΑΕΚ ότι θα... προτιμούσαν να παίξουν όλα τα επόμενα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να αποφευχθεί το παραπάνω εφιαλτικό σενάριο.
 
Πάντως, το θεωρητικά πιο… επίφοβο παιχνίδι είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό, την προσεχή Κυριακή, στο κατάμεστο όπως αναμένεται ΟΑΚΑ, με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι επί ποδός για να προστατεύσουν με κάθε τρόπο την ομάδα τους. 
 
Το πλάνο του Μελισσανίδη
 
Στο μεταξύ, τα όσα γράφονται και λέγονται για τις «επόμενες μεγάλες μεταγραφές» του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι μάλλον ουτοπία αυτή τη στιγμή. Όπως σε όλες τις ελληνικές ομάδες, έτσι και στην ΑΕΚ, είναι αρκετά θορυβημένοι από το πιθανό GREXIT και αναμένεται να πάρουν άμεσα τα μέτρα τους.
 
Στην Ένωση θέλουν αρχικά να «δέσουν» τους παίκτες που μπορεί το καλοκαίρι να χαθούν. Να προχωρήσουν, δηλαδή, στις απαραίτητες ανανεώσεις, προκειμένου να μη βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Μέσα στους πρώτους στόχους είναι και η απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια, ενώ το πλάνο προβλέπει και 1-2 κινήσεις από τηSuper League, με την περίπτωση του Γιώργου Μασούρα του Πανιωνίου να βρίσκεται στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» λίστας.
 
Μεγάλες υπερβάσεις, άλλωστε, δεν αναμένονται ούτε αυτό το καλοκαίρι από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Το αφεντικό της ΑΕΚ θα κρατήσει χαμηλά την μπάλα, μέχρι να περάσει και ο κίνδυνος των ευρωπαϊκών κυρώσεων και εν συνεχεία θα προχωρήσει κανονικά το πλάνο του. Εξάλλου, οι μεγάλες κινήσεις του Τίγρη αναμένονται το επόμενο καλοκαίρι, όταν και η ομάδα θα ετοιμάζεται να μπει στο δικό της  «σπίτι».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags