Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές δηλώσεις Κωφίδη για Ηρακλή, Αναστασιάδη, Κατσαμπή κ.α. - «Ανίκανοι φίλοι»!
| 2018-03-30 15:17:00

Τρομερές δηλώσεις Κωφίδη για Ηρακλή, Αναστασιάδη, Κατσαμπή κ.α. - «Ανίκανοι φίλοι»!

Sportdog Team
Τρομερές δηλώσεις Κωφίδη για Ηρακλή, Αναστασιάδη, Κατσαμπή κ.α. - «Ανίκανοι φίλοι»!

Ο παλαίμαχος άσος πήρε το όπλο του!

Επίθεση σε πρώην συμπαίκτες του, όπως οι Αδάμου, Παπαϊωάννου, Τουτζιάρης, αλλά και στο νυν γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Τάσο Κατσαμπή, έκανε με δηλώσεις του ο Σάββας Κωφίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Γιατί δεν είσαι κοντά στον Ηρακλή: «Η ιστορία ξεκινά από το καλοκαίρι που είχα δηλώσει ότι εάν παραμείνουν οι Παπαθανασάκης - Καγιούλης θα φύγω. Μετά από αυτό υπήρχε αρνητική στάση από πρώην συμπαίκτες μου, ο Αδάμου για παράδειγμα με ρώτησε γιατί υπέγραψα συμβόλαιο και γιατί έκανα προσφυγή, ο Παπαδόπουλος ανάφερε ότι εγκατάλειψα, ο Παπαιωάννου κυκλοφορεί και δείχνει ένα μήνυμα που δεν είναι δικό μου στο οποίο καλώ τα παιδιά της ακαδημίας του Ηρακλή στη δική μου ακαδημία. Πράγματα που χρειάζονται φαντασία. Περιμένω εάν έχω κάνει κάτι να έρθει κάποιος και να μου το πει. Είχαμε επαφές και καλές σχέσεις μέχρι το καλοκαιρι αλλά μετά όχι».

Για την απόλυση Αναστασιάδη: «Είναι κατάπτυστο που απέλυσαν τον Αναστασιάδη γιατί ήταν φίλος μου. Δεν είναι αγωνιστικοί οι λόγοι. Ο Σάκης ήταν ο πρώτος στον οποίο οφείλεται η πορεία του Ηρακλή. Απλά τα πράγματα. Έχουν κάποια προσωπικά με τον Σάκη, με έμενα, με ανθρώπους που δεν είναι εκεί. Νομίζω ότι πλήρωσε τη φιλία του μαζί μου».

Συνέχισε: «Δεν έχω να χωρίσω κάτι. Ας έρθουν εκείνοι να μου πουν το γιατί. Απορώ για τον Φάνη, γιατί ήμασταν φίλοι. Ο Κατσαμπής είχε πρόβλημα και το εκδήλωσε μετά από χρόνια. Το πρόβλημα του είναι ότι τον βγάλαμε από αρχηγό και βάλαμε τον Επαλέ και δεν κοιτάει ότι και ο ίδιος αλλά και η ομάδα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και έκανε ρεκόρ που ακόμη δε τα έχουν σπάσει. Έτσι είπε στον Σάκη. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει.  Ο Σάκης ανέφερε τα ονόματα Χατζηπαναγής και Κωφίδης και δέχθηκε επίθεση από τη διοίκηση γιατί τα ανέφερε αυτά. Δε ζήτησα να έρθω, με φώναξαν στον Ηρακλή. Δεν με ενδιαφέρει η δόξα. Η αλήθεια η δική μου είναι αυτή και μπορεί να αποδειχθεί. Η αίσθηση μου είναι ότι και ο Χατζηπαναγής είναι αποστασιοποιημένος εξαιτίας τέτοιων καταστάσεων».

Για την προσφυγή και τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων: «Εάν θέλουν να είναι Ηρακλής όπως λένε, να διεκδικούν τα χρήματα τους για να τα πάρουν και να τα χαρίσουν στην ομάδα γιατί ο εργοδότης απολαμβάνει τα χρήματα που δε διεκδικεί ο οποιοσδήπτε. Είναι μισθοί 20 μηνών, ένα ποσό δηλαδή 70.000. Γιατί να τα πάρει ο Παπαθανασάκης;

Καταγγελίες γίνονται σε ένα συμβόλαιο ή σε μια σύμβαση που δεν τηρούνται. Τον Καγιούλη δεν μπορώ να τον κυνηγήσω στα χαρτιά, παρότι συμφώνησα μαζί του, γιατί ιδιοκτήτης είναι ο Παπαθανασάκης. Πλέον η ομάδα είναι σε κατηγορία που δε μπορείς να διεκδικήσεις κάτι».

Τέλος, τόνισε: «Ζητάω να έρθουν να μου πουν το πρόβλημα τους κατάματα. Θα τους εξηγήσω και εάν τους πείσω καλώς. Έγινε μια προσπάθεια με το Σάκη μέσω του Ιωακειμίδη να γίνει μια συνάντηση αλλά δεν έγινε ποτέ. Δεν είχα κάποιο λόγο να μιλήσω με τον Λάκη, με τον Φάνη ή τον Κατσαμπή αρκεί να έχουν κάτι να μου πουν. Θέλω να σέβομαι ακόμη και τον εχθρό μου. Εάν δεν τον σέβομαι και τον περιφρονώ τι αντίπαλος είναι αυτός; Σαν φίλοι αποδεικνύονται μη ικανοί, τουλάχιστον ας είναι σαν εχθροί ικανοί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags