Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σωστή η κόκκινη στον Ινσούα, κανένα χέρι από Βράνιες - Δεν ντρέπονται με 3 γκολ και 2 δοκάρια;»!
| 2018-04-01 22:22:00

«Σωστή η κόκκινη στον Ινσούα, κανένα χέρι από Βράνιες - Δεν ντρέπονται με 3 γκολ και 2 δοκάρια;»!

του Γιώργου Κτενά
«Σωστή η κόκκινη στον Ινσούα, κανένα χέρι από Βράνιες - Δεν ντρέπονται με 3 γκολ και 2 δοκάρια;»!

O Σωτήρης Βοργιάς σχολιάζει τη διαιτησία του ντέρμπι.

Αυστηρή και άδικη η πρώτη κίτρινη κάρτα στον Ινσούα αλλά επιβεβλημένη η δεύτερη που οδήγησε στην αποβολή του, ήταν σύμφωνα με όσα σχολίασε για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στο spordog.gr ο Σωτήρης Βοργιάς.

Ο παλαίμαχος διαιτητής και πρώην παράγοντας της ελληνικής διαιτησίας αναφέρθηκε, ακόμα, στη φάση του 55ου λεπτού που φωνάζει ο Παναθηναϊκός για χέρι του Βράνιες, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για την παρουσία του Θάνου στο ντέρμπι.

«Η πρώτη κίτρινη κάρτα στον Ινσούα ήταν αυστηρή. Η δεύτερη κίτρινη που οδήγησε και στην αποβολή του, ήταν επιβεβλημένη. Μόνιμα εκνευρισμένος ήταν και διαμαρτυρόταν, αλλά αν ήταν μαζεμένος και κρατούσε χαμηλούς τόνους θα μπορούσε να μην έβγαινε από το γήπεδο. Πήρε άδικη πρώτη κίτρινη κάρτα, αλλά δεν συνεχίζεις με διαμαρτυρίες και εκνευρισμό σε μια τέτοια περίπτωση», ήταν το αρχικό σχόλιο του Σ. Βοργιά στο sportdog.gr για την αποβολή του Εμάνουελ Ινσούα από τον Δημήτρη Θάνο.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φωνάζουν για τη φάση του 55ου λεπτού, όταν ο Βράνιες προσπάθησε να διώξει μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ και η μπάλα φάνηκε να ακουμπάει στο χέρι του. «Καθαρή φάση. Πιο πολύ η μπάλα βρήκε στα πλευρά του. Αλλά και στο χέρι να ακούμπησε, ήταν κολλημένο πάνω στο σώμα του», ήταν η θέση του παλαίμαχου προπονητή.
 
Τέλος, αναφέρθηκε ευρύτερα στην παρουσία του Δημήτρη Θάνου στο ντέρμπι: «Καλός ήταν. Δεν είχε πρόβλημα. Με 3 γκολ και 2 δοκάρια δεν ντρέπονται να φωνάζουν όσοι το κάνουν; Εμείς μιλάμε ως ουδέτεροι, όσοι έχουν συμφέρον για το πρωτάθλημα βγάζουν ανακοινώσεις. Ακόμα και η αποβολή του Ινσούα δεν ήταν αυστηρή. Ας ήταν σοβαρός ο παίκτης και δεν θα τον απέβαλλε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags