Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Κόντης και οι άλλοι! Αυτοί είναι οι προπονητές που «παίζουν» να πάρουν τη θέση του Γκαρσία!
| 2018-04-02 14:05:00

Ο Κόντης και οι άλλοι! Αυτοί είναι οι προπονητές που «παίζουν» να πάρουν τη θέση του Γκαρσία!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο Κόντης και οι άλλοι! Αυτοί είναι οι προπονητές που «παίζουν» να πάρουν τη θέση του Γκαρσία!

Τα πάντα όλα στο Sportdog αν τελικά χαιρετήσει ο Ισπανός.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι για πολλούς η αποχώρηση του Όσκαρ Γκαρσία από τον πάγκο του Ολυμπιακού, μετά τη νέα γκέλα των «ερυθρόλευκων» απέναντι στον Λεβεδειακό. Μία εξέλιξη, βεβαίως, που εδώ στο sportdog.gr είχαμε σημειώσει εδώ και πολύ καιρό, όταν αντίθετα κυριαρχούσε η άποψη στα περισσότερα ρεπορτάζ ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει πάρει πίστωση χρόνου από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
Μάλιστα, ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων υπηρεσιακών τεχνικών, οι οποίοι θα κληθούν να καθίσουν στον πάγκο στα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Όπως σας ενημερώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ, ο Χρήστος Κόντης είναι μια επιλογή, ωστόσο δεν είναι ο μόνος που εξετάζεται. Υπάρχει και η λύση του Αριέλ Ιμπαγάσα, αν και ο Αργεντινός δε δείχνει θετικός στο να καθίσει τώρα, ως πρώτος προπονητής, στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.
 
Πάντως, στο Λιμάνι υπάρχει και η σκέψη να... κάνουν υπομονή με τον Όσκαρ Γκαρσία και να μην προχωρήσουν σε άμεση αλλαγή προπονητή, καθώς σκέφτονται πως... μετράει στην «πιάτσα» το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει προβεί σε αλλαγές προπονητών εφέτος. Θεωρούνται, δηλαδή, από κάποιους στου Ρέντη ως «δυσφήμιση» του συλλόγου οι συνεχείς αντικαταστάσεις στον  «ερυθρόλευκο» πάγκο και μπορεί να «στοιχίσουν» το καλοκαίρι όταν και η διοίκηση θα ψάξει να βρει έναν προπονητή με καλές συστάσεις από το εξωτερικό.
 
Μιλόγεβις, Μίτσελ, Καμπιάσο
 
Στο μεταξύ, τα νέα σενάρια που αναφέρουν επαναπροσέγγιση από πλευράς Ολυμπιακού στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς δε δείχνουν να έχουν βάση, από την άποψη ότι στο Λιμάνι δεν έχουν κάνει καν ακόμα την πρώτη κρούση για τον Σέρβο τεχνικό. Είναι μία λύση που εξετάζεται, προφανώς «προωθείται» από τον συμπατριώτη του, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όπως σας ενημερώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ, ωστόσο ακόμα δεν έχει προκριθεί. Απεναντίας, όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το όνομα του πρώην κόουτς του Πανιωνίου, μάλλον «εξυπηρετεί» τον ίδιο, ο οποίος σίγουρα θα καταφέρει να εξασφαλίσει ένα μεγάλο επόμενο συμβόλαιο στην καριέρα του, ακόμα κι αν δεν απασχολήσει ποτέ επίσημα τον Ολυμπιακό.
 
Όσον αφορά την περίπτωση του Μίτσελ, πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός θα επέλεγε έναν προπονητή που έφυγε με τον χειρότερο τρόπο. Ο Ισπανός τεχνικός έχει «συγκρουστεί» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και αυτό ίσως παίξει το ρόλο του στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο Λιμάνι. Από τη στιγμή, μάλιστα, που αυτή τη στιγμή οι μετοχές του 55χρονου τεχνικού έχουν πέσει κατακόρυφα...
 
Πάντως, σημειώνεται ότι στο Ρέντη έχει «οπαδούς» ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος έχει κάνει μαθήματα προπονητικής και στο Λιμάνι πάντα πίστευαν ότι ο Αργεντινός «το έχει» με το κοουτσάρισμα. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να είναι μια λύση που θα εξεταστεί, αν και εφόσον στον Ολυμπιακό δεν προτιμήσουν κάποια πιο έτοιμη λύση για τον πάγκο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags