Facebook Pixel Sportdog.gr | Πανικός για Λεμονή, αυτόν «φέρνουν» πίσω στον Ολυμπιακό - «Μπράβο» στον Μαρινάκη για Γκαρσία!
| 2018-04-04 12:20:00

Πανικός για Λεμονή, αυτόν «φέρνουν» πίσω στον Ολυμπιακό - «Μπράβο» στον Μαρινάκη για Γκαρσία!

Sportdog Team
Πανικός για Λεμονή, αυτόν «φέρνουν» πίσω στον Ολυμπιακό - «Μπράβο» στον Μαρινάκη για Γκαρσία!

Φωνή λαού, οργή Θεού στον Πειραιά. Θα ξαναγίνει το... απίστευτο;

Υπέρ της απόφασης του Βαγγέλη Μαρινάκη να προχωρήσει σε αντικατάσταση του Όσκαρ Γκαρσία, ακόμα και σε αυτή τη φάση της σεζόν, τάσσεται ο κόσμος του Ολυμπιακού, όπως φαίνεται στο μεγάλο γκάλοπ (πάνω από 2.500 ψήφοι) που «τρέχει» στο sportdog.gr από χθες το βράδυ, όταν και έγινε γνωστό το «διαζύγιο» με τον Ισπανό τεχνικό.

To συντριπτικό ποσοστό που «συγχαίρει» τον μεγαλομέτοχο των πρωταθλητών για την επιλογή του ξεπερνάει το 80%, κάτι που σημαίνει ότι οι οπαδοί της ομάδας δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένοι απ’ όσα είχε δείξει ο Όσκαρ Γκαρσία στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Όσον αφορά τον διάδοχο του 44χρονου τεχνικού, και εδώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού προκαλούν αίσθηση με την επιλογή τους, καθώς στην πλειοψηφία τους προτιμούν, για μια ακόμα φορά, την επιστροφή του Τάκη Λεμονή!

Το ποσοστό υπέρ του Έλληνα τεχνικού αγγίζει το 35%, ενώ στη δεύτερη προτίμηση υπάρχει η επιλογή «ενός ξένου προπονητή με παραστάσεις πρωταθλητισμού», σε ποσοστό πάνω από 25%. Ακολουθούν οι λύσεις του Εστεμπάν Καμπιάσο και του Πέδρο Μαρτίνς σε ποσοστά που κυμαίνονται κοντά στο 15%.

Δείτε αναλυτικά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και ψηφίστε ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags