Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπουρλότο με Αλαφούζο-Γιαννακόπουλο «ανατινάζει» τα πάντα - «Άκυρο» επενδυτών στον ΠΑΟ!
| 2018-04-05 11:45:00

Μπουρλότο με Αλαφούζο-Γιαννακόπουλο «ανατινάζει» τα πάντα - «Άκυρο» επενδυτών στον ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου
Μπουρλότο με Αλαφούζο-Γιαννακόπουλο «ανατινάζει» τα πάντα - «Άκυρο» επενδυτών στον ΠΑΟ!

Παρασκήνιο και καρφιά πίσω από την αναγέννηση του Τριφυλλιού!

«Πάγωσαν» οι πάντες στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά το σημερινό δημοσίευμα που ανέφερε ότι οι «συμπαίκτες» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι αρνητικοί στην πρόταση που τους κατέθεσε η κυβέρνηση για την αξιοποίηση του ΟΑΚΑ.
 
Οι εταιρίες που εμπλέκονται στο μεγαλεπήβολο εγχείρημα του «Athens Alive» παρουσιάστηκαν να έκριναν πως με το πλάνο που έχουν στα χέρια τους δεν μπορούν να προκύψουν τα οικονομικά κέρδη που ανέμεναν, με το σημαντικότερο πρόβλημα να αφορά τους συντελεστές δόμησης που πρότεινε η πολιτεία.
 
Πάντως, η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είχε άμεση αντίδραση και στην ουσία διέψευσε τη συγκεκριμένη είδηση, ενημερώνοντας πως το πλάνο προχωράει κανονικά και πως τον επόμενo μήνα θα κατατεθεί η τελική πρόταση, χωρίς, πάντως, να παρουσιάσει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. 
 
Όπως και να έχει, πάντως, όλα τα παραπάνω «φωτογραφίζουν» και κάτι ακόμα, που έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό στο sportdog.gr, ότι, δηλαδή, οι «συμπαίκτες» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ενδιαφέρονται κυρίως για την υπόλοιπη επένδυση στο ΟΑΚΑ (εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία κ.λπ.) και όχι τόσο για τον Παναθηναϊκό και τη… σωτηρία της ΠΑΕ.
 
Παράλληλα, από το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Πράσινης» και την επίθεση του «Πρασινοφρουρού» στον Γιάννη Αλαφούζο (δείτε το πρωτοσέλιδο ΕΔΩ), διαφαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία ανάμεσα στη νυν διοίκησης της ΠΑΕ και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν στο προσεχές μέλλον. 
 
Μάλιστα, για κάποιους είναι πιο σημαντικό το γεγονός αυτό, οι «κακές σχέσεις», δηλαδή, ανάμεσα στις δύο πλευρές, παρά τα όποια εμπόδια μπορεί να προκύψουν για το «Athens Alive» και τα οποία ενδεχομένως να ξεπεραστούν, αν και εφόσον αναλάβει δράση προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας.
 
Αν και «ελέγχεται» κατά πόσο μπορεί (και θέλει) ο πρωθυπουργός να παρέμβει για να προσφέρει μια «διευκόλυνση» που μπορεί να «ξεκλειδώσει» το έργο και να ανάψει το «πράσινο φως» στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ομάδα του. Παρόλο που όλα τα ρεπορτάζ ανέφεραν από την αρχή ότι πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα είναι να δώσει το «ΟΚ» για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, που δεν αφορά μόνο τον Παναθηναϊκό, αλλά τη ριζική ανανέωση και ανάπτυξη μιας μεγάλης περιοχής της Αθήνας.  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags