Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός για το… ύποπτο της Football League! Απάντησε ο Απ. Λάρισας στις κατηγορίες της Καλλιθέας
| 2018-04-06 18:23:00

Χαμός για το… ύποπτο της Football League! Απάντησε ο Απ. Λάρισας στις κατηγορίες της Καλλιθέας

Sportdog Team
Χαμός για το… ύποπτο της Football League! Απάντησε ο Απ. Λάρισας στις κατηγορίες της Καλλιθέας

Μία ανατροπή που θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό.

Ο Απόλλωνας Λάρισας κατάφερε την περασμένη Τετάρτη να φέρει τούμπα το παιχνίδι με την Καλλιθέα, ανατρέποντας το 1-3 του ημιχρόνου και νικώντας τελικά με 4-3, για την 25η αγωνιστική της Football League, ωστόσο τα όσα ακολούθησαν δεν τα έχουμε ξαναζήσει.

Η ανατροπή αυτή προκάλεσε την αντίδραση του γενικού αρχηγού της Καλλιθέας, Νίκου Γιαννόπουλου που έκανε καταγγελία-βόμβα μετά το τέλος της αναμέτρησης, αφήνοντας υπονοούμενα για… ύποπτες συμπεριφορές, ενώ σήμερα με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Καλλιθέα εκφράζει την ικανοποίησή της για την άμεση αντίδραση του αθλητικού εισαγγελέα χαρακτηρίζοντας τον αγώνα «κακότεχνα σκηνοθετημένο» από πρόσωπα που έχουν βρει πόρους από το στοίχημα!

Ο Απόλλων Λάρισας τοποθετήθηκε άμεσα και πέρασε στην… αντεπίθεση. Ιδού τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

Ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας σε Καλλιθέα. Φαίνεται πως η ΠΑΕ Καλλιθέα έχει αναγάγει από την σφαίρα της φαντασίας της, την αγωνιστική της ανεπάρκεια σε «επίθεση» δυσφήμισης και  μείωσης της όλης προσπάθειάς μας, μέσα στο γήπεδο. Άρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πλήρως σε τι εξυπηρετεί αυτό, όμως έχουμε να τους πούμε, πως εμείς το μόνο που κάνουμε κάθε αγωνιστική, είναι να παλεύουμε για τη νίκη. Αν αυτό είναι μεμπτό, τότε, σίγουρα ο τρόπος σκέψης τους, αν δεν είναι..."κατευθυνόμενος" είναι βαριά "άρρωστος". Ακούσαμε και αυτό, εν έτει 2018, ότι είναι "πονηρό" μια ομάδα να θέλει να κερδίσει, ακόμη και αν είναι πίσω στο σκορ. Κύριοι σε αυτό τον δρόμο, δεν θα σας ακολουθήσουμε.
 
Παίζετε μόνοι σας και έρχεστε ...δεύτεροι! Εμείς, έχοντας καθαρή την συνείδησή μας, θα εξακολουθήσουμε, έχοντας πίστη, στους παίκτες και στους προπονητές μας, να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι μέσα στις γραμμές του γηπέδου και μόνον εκεί. Τα υπόλοιπα θα τα αφήσουμε μόνον για εσάς... Και επίσης δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε τέταρτοι στο πρωτάθλημα της Football League με 43β. με δεκατέσσερις νίκες στο ενεργητικό μας, έχοντας μάλιστα κερδίσει τρεις φορές την εν λόγω ομάδα (ΠΑΕ Καλλιθέα) φέτος (2 φορές στην Αθήνα για Κύπελλο και Πρωτάθλημα και μία στην Λάρισα). Καλή Ανάσταση σε όλον τον κόσμο.
 
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags