Facebook Pixel Sportdog.gr | Έλληνας κόουτς ψήνει μεταγραφάρα - Φεύγει για εξωτερικό με τρελά λεφτά - Σφήνα από top ομάδα;
| 2018-04-08 19:00:00

Έλληνας κόουτς ψήνει μεταγραφάρα - Φεύγει για εξωτερικό με τρελά λεφτά - Σφήνα από top ομάδα;

Sportdog Team
Έλληνας κόουτς ψήνει μεταγραφάρα - Φεύγει για εξωτερικό με τρελά λεφτά - Σφήνα από top ομάδα;

Έχει κάνει... όργια στη Super League και αν μη τι άλλο το αξίζει.

 

Μεγάλος ντόρος γίνεται το τελευταίο διάστημα στη Σούπερ Λιγκ σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που ήδη... ψάχνονται ενόψει καλοκαιριού, αφού αρκετοί θα είναι αυτοί που θα αλλάξουν στέγη, ωστόσο κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με κάποιους προπονητές.

Στη σχετική λίστα βρίσκεται ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά στον Πανιώνιο και έχει βοηθήσει τον σύλλογο τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Οι Κυανέρυθροι και τη φετινή σεζόν και παρά τις σημαντικές αποχωρήσεις που είχαν τόσο το καλοκαίρι όσο και τον Γενάρη, παραμένουν ψηλά στη βαθμολογία και δεν αποκλείεται να τερματίσουν και φέτος στην πρώτη πεντάδα.

Παράλληλα, ο Γρηγορίου πιστώνεται και το καλό κλίμα που υπάρχει πλέον στα αποδυτήρια, παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αλλά και τα γεγονός πως κατάφερε να... βγάλει παιδιά και να τα προωθήσει στην πρώτη ομάδα.

Επίσης, ο Έλληνας προπονητής έχει καταφέρει να βοηθήσει και οικονομικά τον Πανιώνιο, αφού έφερε λεφτά μέσω πωλήσεων δικών του παικτών, όπως ήταν ο Χατζισαφί που αποτελούσε προσωπική του επιλογή, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί το καλοκαίρι και με τον Κότνικ, που κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα.  

Ήδη ομάδες από τα Βαλκάνια τον έχουν στο μπλοκάκι τους, ενώ πρόσφατα προέκυψε ενδιαφέρον και από την Κύπρο. Ο Έλληνας κόουτς δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να δουλέψει στη Μεγαλόνησο, όπου και καλύτερες συνθήκες εργασίας υπάρχουν και περισσότερα χρήματα, τόσο για το δικό του συμβόλαιο όσο και για το μπάτζετ της ομάδας.

Για τον Γρηγορίου ακούστηκε πάντως μέχρι και σενάριο για τον Άρη, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ μετά από τέσσερα χρόνια και ήδη «ψάχνεται» για τον αντικαταστάτη του Σπανού. Για την ώρα ωστόσο, δεν υπάρχει καμία επαφή των Κίτρινων με τον Έλληνα κόουτς. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags