Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν έχει παίξει στον ΠΑΟΚ, αλλά πάει για τη μεταγραφή της... ζωής του - Δε φαντάζεστε ποιος είναι
| 2018-04-08 20:30:00

Δεν έχει παίξει στον ΠΑΟΚ, αλλά πάει για τη μεταγραφή της... ζωής του - Δε φαντάζεστε ποιος είναι

Sportdog Team
Δεν έχει παίξει στον ΠΑΟΚ, αλλά πάει για τη μεταγραφή της... ζωής του - Δε φαντάζεστε ποιος είναι

Αν δεν βρει χώρο στην Τούμπα, ετοιμάζεται για το εξωτερικό.

Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που ξεχώρισε στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και γι' αυτό, άλλωστε, η διοίκηση έσπευσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Νταμίρ Κάναντι. Ωστόσο, η επόμενη σεζόν φαίνεται πως θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς το καλοκαίρι αναμένεται να υπάρξουν πολλές αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων παικτών από το ρόστερ.

Αναφερόμαστε προφανώς στους δανεικούς, καθώς ήδη έχει αποφασιστεί οι Ρισβάνης και Γιαννιώτης να γυρίσουν στον Ολυμπιακό, οι Γιαννούλης και Ουάρντα στον ΠΑΟΚ και ίσως μετά σε κάποια άλλη ομάδα με μεταγραφή, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Χατζηισαΐας.

Αν και είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς και παρά τα όσα ακούγονται για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, που επίσης κάνει καλή χρονιά, πολύ δύσκολα θα τον δούμε και του χρόνου στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος και ο Κάναντι σίγουρα θα τον ήθελαν στο ρόστερ και θα πιέσουν τον ΠΑΟΚ, «πατώντας» πάνω και στις καλές σχέσεις που έχουν οι δύο σύλλογοι, ωστόσο η περίπτωσή του είναι δύσκολη.

Ο Χατζηισαΐας αναγνωρίζει πως ο Ατρόμητος τον βοήθησε πάρα πολύ να ξαναβρεί τα πατήματα του και να «φτιάξει» το όνομά του, ωστόσο δείχνει αποφασισμένος το καλοκαίρι, εφόσον δεν υπάρχει… χώρος στο ρόστερ του ΠΑΟΚ που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, να ψαχτεί για μία καλή μεταγραφή στο εξωτερικό.

Ο Έλληνας άσος θα το κυνηγήσει και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να φύγει έξω και μόνο εάν δεν βρει κάτι καλό, θα σκεφτεί την προοπτική του Ατρομήτου. Οπότε, η υπόθεσή του σίγουρα θα τραβήξει αρκετά και δεν θα τελειώσει νωρίς. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags