Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος Κούγιας: «Μας γελοιοποίησαν!» - Τι είπε για τον Παναθηναϊκό, σε ποια ομάδες «επιτέθηκε»
| 2018-04-11 16:20:00

Έξαλλος Κούγιας: «Μας γελοιοποίησαν!» - Τι είπε για τον Παναθηναϊκό, σε ποια ομάδες «επιτέθηκε»

Sportdog Team
Έξαλλος Κούγιας: «Μας γελοιοποίησαν!» - Τι είπε για τον Παναθηναϊκό, σε ποια ομάδες «επιτέθηκε»

Τρελάθηκε με όσα (δεν) έγιναν στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ.

Βολές εναντίον του Παναθηναϊκού και των ομάδων που είχαν καλέσει το σημερινό έκτακτο ΔΣ της Super League για τις ποινές των ΠΑΕ που δεν αδειοδοτούνται εκτόξευσε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, καθώς με δηλώσεις του στα γραφεία του συνεταιρισμού έκανε λόγο για γελοιοποίηση και φαρσοκωμωδία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήρθαμε εδώ σαν για να βοηθήσουμε στη σωτηρία του Παναθηναϊκού. Μόνο και μόνο γιατί αναγνωρίζουμε τη σημαντική και ιστορική παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι ίδια με τη απουσία άλλων ομάδων.

Αντί όμως να υλοποιήσουμε αυτό που είχαμε πει, πείθοντας κι άλλους συναδέλφους, βρεθήκαμε πρωταγωνιστές μιας φαρσοκωμωδίας. Αντί να μας ενημερώσουν για την σημερινή τους απουσία, μας γελοιοποίησαν και μας φέρθηκαν σαν να έχουμε κάνει λοβοτομή.

Για να καταλάβετε, από τις τέσσερις ομάδες (ΑΕΚ, Απόλλων, Λαμία, Ατρόμητος) που κάλεσαν στη σημερινή ψηφοφορία, δεν ήρθε κανένας και δεν έκαναν καν τον κόπο να μας ενημερώσουν. Το γνώριζαν Στράτος - Γκαγκάτσης και ανάγκασαν ανθρώπους, όπως ο κ. Μάρκου (Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ), να έρθουν από ακριτικά μέρη της Ελλάδας.

Νιώθουμε ότι μας κορόιδεψαν. Όταν τα συμφέροντα κάποιων είναι εξωποδοσφαιρικά, γίνεται ένας αόρατος πόλεμος συμφερόντων. Νομίζουν ότι εμείς μπορούμε να γίνουμε πιόνια. Το ξεκαθαρίζω, δεν πρόκειται να ξαναέρθουμε για το συγκεκριμένο θέμα. Καταγγέλλουμε το εξής, ότι σημαντικές ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός, δεν σέβονται την ιστορία τους.

Εμείς υπηρετούμε το συμφέρον του Παναθηναϊκού, πολύ παραπάνω απ' ότι ο ίδιος. Είχα βγει το μεσημέρι σε ένα ρ/σ της Θεσσαλονίκης, ώστε να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα και εκεί έμαθα από έναν συνεργάτη του κ. Αλαφούζου ότι θα υπάρξει τεχνίτη έλλειψη απαρτίας. Αυτό έδειξε ότι δεν μας σέβονται και προτιμούν να τα λένε σε συνεργάτες τους, φέρνοντάς μας και σε ρήξη με τους οπαδούς μας.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ είναι περήφανοι, γιατί νιώθουν ότι η ομάδα τους εντάσσεται στις μεγάλες ομάδες. Σε κάθε περίπτωση, δεσμευόμαστε αυτό με την ΑΕΛ δεν θα ξανασυμβεί. Δεν θα ξαναξεφτιλιστούμε. Πρόκειται για κακή σκηνοθεσία, απο κακούς σκηνοθέτες και αναφέρομαι και στους ανθρώπους της Superleague και στους ανθρώπους των συλλόγων.

Το ξέρω ότι είναι σκληρά αυτά τα λόγια, αλλά έχω δαπανήσει τη μισή μου περιουσία στο ποδόσφαιρο».

Για το ότι δεν έγινε η ψηφοφορία: «Αυτό μας το ανακοίνωσε ο κ. Στράτος με το "καλημέρα", ότι για τη λήψη απόφασης απαιτείται πλειοψηφία των 3/4 των ομάδων».

Για την περσινή υπόθεση του Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι από τις πιο ευνοημένες ομάδες παραδοσιακά. Όλοι όσοι ήταν στην διοίκηση Ρέμου είναι κατηγορούμενοι για πλαστές ενημερότητες και πλαστές εισφορές. Από τη δική μου διοίκηση και αυτή του Θεοδωρίδη και μετά έκαναν κακή διαχείριση και ο ίδιος ο κόσμος του Ηρακλή δεν έχει σεβαστεί την ομάδα του τόσο πολύ. Είναι σωστός ο κανονισμός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags