Facebook Pixel Βάζει λεφτά, κάνει αλλαγές ο Νοτιάς!
| 2011-08-13 23:41:00

Βάζει λεφτά, κάνει αλλαγές ο Νοτιάς!

Βάζει λεφτά, κάνει αλλαγές ο Νοτιάς!

Νοτιάς φέρεται να έχει αποφασίσει να βοηθήσει πάλι οικονομικά (κι ας μην έχει ενημερώσει σχετικά τα... Σπάτα) την ώρα που προγραμματίζει τις επόμενες κινήσεις του για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Στα Σπάτα κάθε μέρα που περνάει οι διοικούντες την ΑΕΚ περιμένουν να μάθουν από το... λογιστήριο την ευχάριστη είδηση που θα αφορά την καταβολή χρημάτων από τον Νίκο Νοτιά με προορισμό την ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες η μέρα αυτή πλησιάζει...

Ο Νεοϋορκέζος μεγαλομέτοχος (πλέον μετά την παραχώρηση μέρος των μετοχών του Παππά στην εταιρεία Supporters Α.Ε. της οποίας είναι ο κύριος μέτοχος!) φέρεται αποφασισμένος να βάλει και πάλι το χέρι στην τσέπη και να δώσει μία σημαντική οικονομική ανάσα στην «κιτρινόμαυρη» εταιρεία.

Σ' αυτό το σημείο οφείλουμε να υπογραμμίσουμε πως ο Νοτιάς δεν έχει ακόμη επικοινωνήσει με κάποιο μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ για το συγκεκριμένο θέμα και δεν αποκλείεται όταν μπουν τα χρήματα του μεγαλομετόχου στο ταμείο, τόσο ο Αδαμίδης όσο και οι συνεργάτες του να το πληροφορηθούν από τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παραμένει απογοητευμένος και έντονα προβληματισμένος από τους χειρισμούς της νυν διοίκησης την οποία ωστόσο πάντα στο δημόσιο λόγο του καλύπτει μια και είναι της άποψης: τα εν οίκο μη εν δήμω!

Ο Νοτιάς ήταν κατ' αρχήν απόλυτα αντίθετος με την ιδέα δημοσίευσης του διαχειριστικού ελέγχου αφού όπως είχε ξεκαθαρίσει δεν είναι δυνατόν να εκθέτουμε εμείς οι ίδιοι την εταιρεία μας και να παρουσιαζόμαστε σαν αμέτοχοι σε κάτι δικό μας. Ειδικά από τη στιγμή που πληροφορήθηκε ότι δεν προκύπτουν από το πόρισμα... φαντάσματα και δαίμονες και όλα ήταν γνωστά σε όλους.

Είναι μία σειρά από γεγονότα που έχουν... υποχρεώσει τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ να μην στηρίζει φανατικά τα μέλη της νυν διοίκησης της ΠΑΕ και τον Σταύρο Αδαμίδη. Μεταξύ άλλων θεμάτων είναι το γεγονός πως όπως έχει ενημερωθεί ο Νοτιάς από τα Σπάτα σκοπίμως περνάνε (αυτό τουλάχιστον έχουν μεταφέρει στον Νεοϋορκέζο) στην πλειονότητα των ΜΜΕ που έχουν άριστες σχέσεις το μήνυμα του «εξαφανισμένου Νοτιά». Επιπρόσθετα δεν έχει ξεπεράσει (και πώς άλλωστε) την ενόχλησή του για τα χρήματα που έστειλε για να δημιουργηθεί το τρίτο γήπεδο στα Σπάτα (έδωσε 1,2 εκατ. ευρώ για την ακρίβεια) και τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ...

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags