Facebook Pixel Sportdog.gr | Tα σαρώνει όλα στο Ρέντη ο Μαρτίνς - Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν - Δείτε τι θα κάνει στους παίκτες
| 2018-04-13 09:40:00

Tα σαρώνει όλα στο Ρέντη ο Μαρτίνς - Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν - Δείτε τι θα κάνει στους παίκτες

του Παναγιώτη Νικολάου
Tα σαρώνει όλα στο Ρέντη ο Μαρτίνς - Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν - Δείτε τι θα κάνει στους παίκτες

Δεν αφήνει τίποτα όρθιο ο Πορτογάλος, ποιος είναι ο πρώτος στόχος.

Τις βάσεις της επόμενης σεζόν έβαλαν στην εφ' όλης της ύλης συζήτηση που είχαν οι Πέδρο Μαρτίνς κα Χρήστος Κόντης. Αλλωστε, ο νυν και ο επόμενος προπονητής των Ερυθρολεύκων θα συνεργάζονται καθημερινά την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μια και είναι δεδομένο πως ο νεαρός Έλληνας τεχνικός θα παραμείνει στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας, όπως ακριβώς συνέβαινε και επί των ημερών του Τάκη Λεμονή, αλλά και του Οσκαρ Γκαρθία

Στην πρώτη τους εκτενή συζήτηση οι δύο άνδρες ανέλυσαν σχεδόν τα πάντα και ο Πορτογάλος παρέλαβε τον πλήρη φάκελο κάθε παίκτη, ώστε να έχει το χρόνο στο επόμενο διάστημα να τους μελετήσει και να προβεί στα συμπεράσματα εκείνα, που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Μοιάζει βέβαιο, πάντως, πως το πλάνο για σημαντική ενίσχυση του ρόστερ με Ελληνες παίκτες δεν θα αλλάξει και ότι πάνω σε αυτό το πρότζεκτ θα γίνει ο σχεδιασμός της ομάδας της νέας περιόδου.

Στον Ολυμπιακό θέλουν στην ομάδα τους παίκτες που να αντιλαμβάνονται χωρίς πολλές... επεξηγήσεις τη σημασία των ντέρμπι και της μεγάλης αντιπαλότητας με τους συνδιεκδικητές του τίτλου, αλλά και που θα έχουν απόλυτη και ξεκάθαρη επίγνωση του σε ποια ομάδα αγωνίζονται και ποια φανέλα φορούν.

Όπως έχει σημειωθεί, πάντως, το σίγουρο είναι ότι οι Πειραιώτες δεν βιάζονται να προχωρήσουν σε μεταγραφικές κινήσεις, ούτε και να «κάψουν» όλους τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα προβεί σε προσεκτική μελέτη όλων των δεδομένων που έχει ήδη στα χέρια του και σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει, συγκριτικά με τον χαρακτήρα ή τη διάθεση κάποιων παικτών μέσα στη σεζόν, θα πάρει τις αποφάσεις του για την «επόμενη μέρα» στην ομάδα.

Παράλληλα, όπως συμφώνησαν Πέδρο Μαρτίνς και Χρήστος Κόντης, κύριο μέλημα της τεχνικής ηγεσίας από εδώ και πέρα και μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος θα πρέπει να είναι το να παραμείνουν οι παίκτες συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις τους και να μη συνεχιστεί ο αγωνιστικός και βαθμολογικός κατήφορος, ώστε να κλείσει η σεζόν με τις λιγότερες δυνατές «αναταράξεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags