Facebook Pixel Sportdog.gr | «Είναι ντροπή για την ΑΕΚ αυτό που έκανε - Οι Αθηναίοι θέλουν να... φάνε τον Σαββίδη»
| 2018-04-13 21:13:00

«Είναι ντροπή για την ΑΕΚ αυτό που έκανε - Οι Αθηναίοι θέλουν να... φάνε τον Σαββίδη»

Sportdog Team
«Είναι ντροπή για την ΑΕΚ αυτό που έκανε - Οι Αθηναίοι θέλουν να... φάνε τον Σαββίδη»

Ξέσπασμα από παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Νότης Τσίντογλου φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και έκανε λόγο για αδικία εις βάρος του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε επίσης στον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και στο αυριανό συλλαλητήριο, στο οποίο σημείωσε πως δεν θα πρέπει να λείπει κανείς.

Αναλυτικά:

Αρχικά σημείωσε: Καλώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί αύριο Σάββατο (14/04) στο συλλαλητήριο για να διαμαρτυρηθεί για τις αδικίες εις βάρος του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚτσης δεν δέχεται «ζυγό» πάνω από το κεφάλι του. Το συλλαλητήριο πρέπει να είναι άκρως ειρηνικό. Νομίζω πως αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει φέτος το Πρωτάθλημα θα γραφτεί στην ιστορία σαν το «Κλεμμένο Πρωτάθλημα».

Για το αν η φετινή είναι η μεγαλύτερη αδικία εις βάρος του ΠΑΟΚ: Σίγουρα θα είναι μία από τις μεγαλύτερες αδικίες, με τη διαφορά πως αυτή θα είναι και ολοφάνερη. Οι αδικίες σε βάρος της ομάδας στην οποία συμμετείχα κι εγώ ήταν κάπως πιο «καλυμμένες». Είμαι σίγουρος πως οι Αθηναίοι έχουν βάλει σαν στόχο να «φάνε» τον Ιβάν Σαββίδη. Κάνοντας αυτές τις αδικίες, προκάλεσαν τον πρόεδρό μας ο οποίος ουδέποτε είχε ξαναμπεί στον αγωνιστικό χώρο. Τόσο μεγάλη ήταν η αγανάκτησή του, που πρώτη φορά προχώρησε σε μία τέτοια αντίδραση. Κάποτε ο ΠΑΟΚ κινδύνευσε. Θυμάμαι πως σε ένα παιχνίδι είχαμε κάνει ένα σουτ από το σημείο του πέναλτι, ένας παίκτης του Ολυμπιακού απέκρουσε με τα χέρια του και ο διαιτητής είχε δείξει κόρνερ. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε αποχωρήσει, μηδενίστηκε και του αφαιρέθηκαν τρεις πόντοι και κόντεψε να πέσει. Εκτός από τα χρόνια που αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ, είχα την τιμή να διατελέσω και μέλος της διοίκησής του. Ήμουν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έπειτα από την ποδοσφαιρική μου καριέρα, έγινα και μέλος της διοίκησης. Όλοι οι μεγάλοι παίκτες του ΠΑΟΚ όπως οι Κούδας, Αποστολίδης και Ορφανός ήταν δικά μου παιδιά. Έχω ζήσει όλες τις αδικίες εις βάρος της ομάδας μας.

Για το τι θα συμβούλευε τον Ιβάν Σαββίδη: Δεν θα του έλεγα ότι θα έπρεπε να έχει κάνει κάτι παραπάνω. Τα έχει κάνει όλα και γι΄αυτό τον συγχαίρω. Έχω γνωρίσει τους περισσότερους εκ των ιδρυτών του ΠΑΟΚ, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης έχει κάνει τεράστιο έργο. Αυτό που θα συμβούλευα τον Ιβάν, είναι να κάνει όση περισσότερη υπομονή γίνεται. Δεν θα πρέπει να υποχωρήσει πουθενά. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ισχυρή προσωπικότητα και μεγάλες ικανότητες και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα τα καταφέρει.

Για τη στάση της ΑΕΚ: Ντρέπομαι πραγματικά για την ΑΕΚ γιατί είναι προσφυγικό σωματείο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ΑΕΚ γεννήθηκε μέσα από τον ΠΑΟΚ. Αρχικά οι Κωνσταντινουπολίτες είχαν ιδρύσει τον Πανθεσσαλονίκειο με σήμα το τετράφυλλο τριφύλλι και μετά έφυγαν από εδώ και πήγαν στην Αθήνα και ίδρυσαν την ΑΕΚ. Είναι ντροπή να προσπαθούν να κλέψουν από τον ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα. Εγώ τον κ. Μελισσανίδη τον θεωρούσα καλό άνθρωπο αλλά βλέπω πως και αυτός έχει παρασυρθεί.

 

Τέλος, συμπλήρωσε: Αυτοί κάνουν ένα λάθος. Δεν έχουν καταλάβει πως όταν τα βάζεις με τον ΠΑΟΚ, τα βάζεις και με το λαό του που είναι πραγματική λαοθάλασσα. Κάποτε μου είπε ένας φίλος του ΠΑΟΚ ότι είναι πολύ φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ. Εγώ τότε του απάντησα πως δεν υπάρχει οπαδός του ΠΑΟΚ που να μην είναι φανατικός. Αυτή τη στιγμή το σπίτι μου είναι γεμάτο φωτογραφίες του ΠΑΟΚ και κάθε μέρα κάθομαι και τις κοιτάω. Δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς από το συλλαλητήριο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags