Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκάνε «βόμβες» στον Ολυμπιακό - «Τέλος» κορυφαίο όνομα, φήμες για επιστροφή σούπερ σταρ!
| 2018-04-14 10:01:00

Σκάνε «βόμβες» στον Ολυμπιακό - «Τέλος» κορυφαίο όνομα, φήμες για επιστροφή σούπερ σταρ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Σκάνε «βόμβες» στον Ολυμπιακό - «Τέλος» κορυφαίο όνομα, φήμες για επιστροφή σούπερ σταρ!

Τα πάνω-κάτω στο Λιμάνι, έρχεται αλλαγή που θα συζητηθεί.

Συζητήσεις και σχόλια εντός κι εκτός Ρέντη δημιουργεί η εμφανής απομάκρυνση και... αποξένωση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς από τα τεκταινόμενα στην ομάδα τις τελευταίες μέρες, την ίδια ώρα που διαρκώς «φουντώνει» όλο και περισσότερο η φημολογία πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην εξεύρεση ενός νέου αθλητικού διευθυντή.

Στους Πειραιώτες συμβαίνουν πολύ σημαντικά πράγματα τις τελευταίες ώρες, όπως και πολύ σημαντικές συζητήσεις και επαφές ανάμεσα στον νέο προπονητή της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς και σημαντικά στελέχη του συλλόγου, αλλά ο «Νταρκο-γκολ» δεν εμφανίζεται πουθενά και δεν φαίνεται να έχει ενεργό ρόλο στα πράγματα.   

Ετσι, το μέλλον του στο Λιμάνι δείχνει κάθε μέρα όλο και πιο... σκοτεινό, με τις «κακές γλώσσες» να λένε ότι απλά μένει μέχρι να φύγει!

Ο αθλητικός διευθυντής των Ερυθρολεύκων χρεώνεται αρκετά από τα «κακώς κείμενα» της φετινής σεζόν και ιδίως την επιμονή στην απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή, με το φαινομενικά σωστό σκεπτικό ότι δεν μπορούσε να εμπνεύσει τους παίκτες και να «κερδίσει» τα αποδυτήρια. Κάτι που θα είχε σαν λογική συνέπεια να χαθεί το πρωτάθλημα.

Τελικά, ο τίτλος χάνεται για τους Ερυθρολεύκους επειδή ο αντικαταστάτης του Ελληνα τεχνικού δεν προσαρμόστηκε ποτέ στις απαιτήσεις και αποδείχτηκε κατώτερος των μεγάλων απαιτήσεων, με τον Nτάρκο Κοβάσεβιτς να έχει χρεωθεί (και) την επιλογή στο πρόσωπο του Οσκαρ Γκαρθία.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός φαίνεται να αναζητά τώρα έναν «μπαμπούλα» στα αποδυτήρια, ρόλο που σαφώς δεν μπορεί να υπηρετήσει ο Σέρβος παλαίμαχος επιθετικός, ο οποίος ήταν πάντοτε αρκετά φιλικός με τους παίκτες και σπάνια έβαζε... γκάζια. 

Στο πλαίσιο αυτό προκύπτουν και διάφορα σενάρια από το εξωτερικό, που θέλουν τον Ερίκ Αμπιντάλ κάτι να περιμένει από την πρώην ομάδα του και ότι δεν αποκλείεται να πιάσει ξανά Λιμάνι!

Ο παλαίμαχος Γάλλος σταρ δήλωσε πρόσφατα πως τον ενδιαφέρει μόνο ο ρόλος του αθλητικού διευθυντή σε μια ομάδα και ότι περιμένει κάποια αξιόλογη πρόταση για το πόστο αυτό, απορρίπτοντας, ταυτόχρονα, το ρόλο του βοηθού προπονητή που του προσέφερε η Λιόν.

Παραμένει άγνωστο ακόμα αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, μια και δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς τον  Ερίκ Αμπιντάλ σε ρόλο «μπαμπούλα» στα αποδυτήρια, ωστόσο το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν δημιουργήσει μια κουλτούρα συνεργασίας με Γάλλους ή γαλλόφωνους συνεργάτες (Κριστιάν Καρεμπέ, Πιερ Ισά, Φρανσουά Μοντέστο) ίσως και να δείχνει το... δρόμο για την επόμενη μέρα στην υπόθεση αυτή! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags