Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χουνέρι» FIFΑ στον ΠΑΟ, θα του κόψoυν τα πόδια - Μπάχαλο με Λουτσιάνο, «άκυρο» για Ουζουνίδη
| 2018-04-14 13:00:00

«Χουνέρι» FIFΑ στον ΠΑΟ, θα του κόψoυν τα πόδια - Μπάχαλο με Λουτσιάνο, «άκυρο» για Ουζουνίδη

του Νίκου Στεργίου
«Χουνέρι» FIFΑ στον ΠΑΟ, θα του κόψoυν τα πόδια - Μπάχαλο με Λουτσιάνο, «άκυρο» για Ουζουνίδη

Καμία ελπίδα από πουθενά για το Τριφύλλι, νέα απρόσμενη κατραπακιά.

Σε αναμμένα κάρβουνα παραμένουν άπαντες στον Παναθηναϊκό, καθώς αναζητούνται οι πόροι που θα τακτοποιήσουν τις φλέγουσες εκκρεμότητες και θα βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο.

Οι Πράσινοι εξακολουθούν να αναμένουν τα χρήματα από την Αλ Αϊν, ωστόσο ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη και γι' αυτό ο Βασίλης Κωνσταντίνου έχει την πρόθεση να πάει στα Εμιράτα για να πιέσει την κατάσταση.

Πάντως, δύσκολα αυτό το ταξίδι θα φέρει αποτέλεσμα, όπως δεν έχει καταφέρει να βγάλει άκρη απεσταλμένος της διοίκησης που βρίσκεται εδώ και μέρες στην Αραβία για να πείσει την Αλ Αϊν να καταβάλλει τα χρήματα που οφείλει.

Το πιο πιθανό είναι τη λύση να τη δώσει η FIFA, στην οποία έχουν προσφύγει οι Πράσινοι, ωστόσο και σε αυτό το ενδεχόμενο στο Τριφύλλι αναμένεται να βγουν απροσδόκτητα χαμένοι. Κι αυτό γιατί αν η Αλ Αϊν πληρώσει μετά από παρέμβαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας, τότε αυτά τα χρήματα θα δεσμευτούν και θα χρησιμοποιηθούν για να ρυθμιστούν άλλες οφειλές των Πράσινων σε υποθέσεις που παραμένουν ανοιχτές και έχει γνώση η FIFA.

Όλα ανοιχτά με Λουτσιάνο

Σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες των Βραζιλιάνων που αναφέρουν προσφυγή του Λουτσιάνο Νέβες στη FIFA, μάλλον δεν έχει προχωρήσει ο παίκτης σε αυτή την ενέργεια. Κι αν το έχει κάνει, καθώς το σκέφτεται, δεν έχει επιδοθεί ακόμα.

Επίσης, σε περίπτωση που όντως ο Βραζιλιάνος κατέφυγε στην παγκόσμια ομοσπονδία, η λογική λέει ότι μετά την προσφυγή που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός για το θέμα της Αλ Αϊν, αυτομάτως θα προέκυπτε ενημέρωση για πρόσθετες δικαστικές εκκρεμότητες. Και ειδικά τώρα που προέκυψε και η σχετική με την απαγόρευση μεταγραφών.

Από την άλλη, βέβαια, αν έγινε η προσφυγή χθες και το έμαθαν στη Βραζιλία μέσω του παίκτη προφανώς, τότε δεν γίνεται να το ξέρουν στον Παναθηναϊκό, αφού η ειδοποίηση εκ μέρους της FIFA μπορεί να πάρει και μια εβδομάδα, ή και παραπάνω. Όπως γίνεται επομένως αντιληπτό, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει στη συγκεκριμένη υπόθεση και όλα παραμένουν ανοιχτά.

Δεν ισχύει τίποτα για Ουζουνίδη

Στο μεταξύ, όσον αφορά τα τελευταία σενάρια για το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση όσα γράφτηκαν για τη Σταντάρ Λιέγης. Το συγκεκριμένο σενάριο μοιάζει για την ώρα εντελώς αβάσιμο και φαίνεται πως δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός πως σε ολόκληρο το Βέλγιο δεν υπάρχει σήμερα καμία αναφορά σχετικά με το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ώρες.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags