Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πόλεμος» ΠΑΟΚ με βουλευτή τον ΑΝ.ΕΛ - «Ας προσποιηθεί τον… τραυματία ή τον τρομοκρατημένο»
| 2018-04-15 17:28:00

«Πόλεμος» ΠΑΟΚ με βουλευτή τον ΑΝ.ΕΛ - «Ας προσποιηθεί τον… τραυματία ή τον τρομοκρατημένο»

Sportdog Team
«Πόλεμος» ΠΑΟΚ με βουλευτή τον ΑΝ.ΕΛ - «Ας προσποιηθεί τον… τραυματία ή τον τρομοκρατημένο»

Στα άκρα η κόντρα με αφορμή το συλλαλητήριο.

Με… καρφάρες απάντησε ο ΠΑΟΚ στον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρη Καμμένο, μετά από σχόλιο του τελευταίου για τον Δικέφαλο και τον Ιβάν Σαββίδη, με αφορμή όσα έγιναν στο χθεσινό συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του, ο κ.Καμμένος ζήτησε την παραίτηση του βουλευτή, Αριστείδη Φωκά (σ.σ. που τραγούδαγε να καεί – να καεί η πουτ@@@ η Βουλή) από τον τωρινό του εργοδότη και παρότρυνε τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων να πιάσει δουλειά στο... νέο εργοδότη, στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη:

«Ο κ. Φωκάς να παραιτηθεί από τον τωρινό του εργοδότη, τον οποίο καθυβρίζει και να πιάσει δουλειά στον νέο, στον ΠΑΟΚ του κ. Σαββίδη. Να επιστρέψει και το σύνολο της αποζημίωσης που έχει λάβει από τον ακατονόμαστο τωρινό του εργοδότη. Καλή σταδιοδρομία, αλλά ούτε με το νέο του εργοδότη θα δει πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Η απάντηση από τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως στις δηλώσεις του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επέλεξε να ασχοληθεί και με τον Δικέφαλο ήταν άμεση:

«Προφανώς ο κ. Δημήτρης Καμμένος- βουλευτής Πειραιά για να μην ξεχνιόμαστε- εντάσσεται σε αυτούς που κάνουν τα πάντα ώστε ο ΠΑΟΚ να μην πάρει και τυπικά αυτό που κατέκτησε πανάξια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Αντί να βλέπει φαντάσματα ας προσποιηθεί τον τραυματία ή τελοσπάντων τον τρομοκρατημένο μπας και αποχωρήσει κι αυτός και ησυχάσουμε κι εμείς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags