Facebook Pixel Sportdog.gr | Φευγάτος ο Ομάρ, πάει για μπακάρα ο Ολυμπιακός - Η καψούρα του Μαρτίνς - Έρχονται εκατομμύρια!
| 2018-04-15 22:57:00

Φευγάτος ο Ομάρ, πάει για μπακάρα ο Ολυμπιακός - Η καψούρα του Μαρτίνς - Έρχονται εκατομμύρια!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φευγάτος ο Ομάρ, πάει για μπακάρα ο Ολυμπιακός - Η καψούρα του Μαρτίνς - Έρχονται εκατομμύρια!

Ονόματα... φωτιά στα μεταγραφικά των Πειραιωτών.

Μπορεί το πρωτάθλημα να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να φορτσάρει στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ώστε να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ και να επιστρέψει στην δεύτερη θέση, ωστόσο παράλληλα ήδη στο Λιμάνι ψάχνονται μεταγραφικά ενόψει του καλοκαιριού.

Άλλωστε, για κάποιες θέσεις είναι σίγουρο πως θα υπάρξει ενίσχυση, όπως για παράδειγμα αυτή του δεξιού μπακ, όπου θα έχουμε και νέα άφιξη, αλλά και πιθανή αποχώρηση, καθώς ο Ομάρ προσπαθεί να βρει ομάδα και να φέρει μία καλή πρόταση για να φύγει το καλοκαίρι.

Όσον αφορά τους παίκτες που κοιτάει ο Ολυμπιακός, στη λίστα τους βρίσκονται τα ονόματα των Τοροσίδη και Μασούρα (της ΑΕΛ), όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, υπάρχει και άλλος ένας παίκτης που έχει κάνει… κλικ και συγκεντρώνει πιθανότητες να τον δούμε στην Ελλάδα, κυρίως λόγω Πέδρο Μαρτίνς.

Αναφερόμαστε στον Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος μπορεί να αγωνίζεται κυρίως ως 6αρι και 8αρι, όμως έχει την ικανότητα να παίζει σε όλη την δεξιά πλευρά, σαν τον Μανιάτη ή καλύτερα μπορεί να έρθει στον Ολυμπιακό και να γίνει ο… Ζιλέ του Μαρτίνς!

Ο 23χρονος άσος ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο έχει άποψη για τους Ερυθρολεύκους, καθώς τους αντιμετώπισε το περσινό καλοκαίρι με τη Ριέκα στα Προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ. Ο Μίσιτς «μετακόμισε» στην Πορτογαλία τον Γενάρη, με περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει εγκλιματιστεί, δεν  έχει βρει θέση και χρόνο στην Σπόρτιγνκ και αν – όπως φημολογείται – ο τρελός πρόεδρος της, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο, δεν μείνει στα λόγια και όντως πάρει... σκούπα, δύσκολα θα παραμείνει στη Λισαβώνα!

Σε μια τέτοια περίπτωση θα ενδιέφερε πάρα πολύ τον Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό, αν και η περίπτωσή του είναι δύσκολη λόγω του συμβολαίου και ακριβή. Παρόλα αυτά, βρίσκεται στα υπόψιν των Περαιιωτών και το καλοκαίρι θα γίνει συζήτηση-προσπάθεια…

Βρίσκει χρήματα από πωλήσεις!

Ο Ολυμπιακός πάντως, ακόμα και αν δεν βγει Τσάμπιονς Λιγκ και παρότι υπάρχουν σκέψεις να μειωθεί αρκετά το μπάτζετ, στο Λιμάνι θα έχουν ένα σημαντικό ποσό για να κινηθούν μεταγραφικά. Πώς; Από τις πωλήσεις που θα γίνουν.

Οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν το ποσό του 1.8 εκατ. ευρώ από την πώληση του Λαΐφη στην Σταντάρ Λιέγης, αλλά και 1.2 εκατ. ευρώ από την αγορά του Τσιμίκα από την Βίλεμ. Και αυτά είναι μόνη η αρχή, καθώς θα υπάρχουν και άλλες πωλήσεις δανεικών, όπως πιθανότατα του Γιαννιώτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags